tiistai 19. helmikuuta 2013

Tokoa, agia ja kuplia

Eino on mennyt taas ison askeleen eteenpäin! Nyt on liikkeet pikottu osiin ja pääosin treenattu niin että tehdään joka treenissä ensin loppuosaa (eli malttimuistutus) ja sitten kokonaisena ja lopuksi taas loppuosaa. Jäävät hyvällä mallilla, tämä kaava näyttäisi toimivan.

Raisa on tehnyt tokoa myös, pääpaino seuraamisessa mutta joka kerta myös kaukoja ja vaihdellen muitakin liikkeitä. Suunnitelma pitää ja koe katsottu valmiiksi. Vahvistusta paikallaoloon ja hyppyä pitäisi treenata mutta muuten avo-liikkeet näyttäisi olevan paketissa.

Lauantaina Eino sai olla Tiinan terapiakoirana koulutuksessa ja hoiti virkansa esimerkillisesti. Illalla vielä toisen Tiinan kanssa lisää agia, tulevan vkonlopun kisoja silmälläpitäen.

Maanantaina tehtiin lyhyt treeni kaikille läheisellä kentällä, lopputuloksena hyvä mieli koko porukalle.

Tiistaina oli sovittu treenit Tiinan kanssa, Eino teki rataharkkaa ja suoritui haasteista loistavasti. On se vaan epeli!

Raisa elää edelleen omassa kuplassaan. Merkkejä juoksunjälkeisestä elämästä on, vaikkakin pieniä mutta selvästi huomattavissa "raskausoireita". Kotona kaipaa läheisyyttä ja lämpöä korostetusti ja treenitilanteissa toimii edelleen vaihtelevasti, välillä huonoja ja välillä hyviä päiviä. Konsultaatiopuhelu kasvattajalle soitettu ja saatu hyvät vinkit, tsempit ja ohjeet miten tästä nyt edetään. Taas on opittu uutta pienen bordercolliepaimenen sielunelämästä ja siitä, miten pienikin asia voi sen omassa päässä paisua suureksi. Mistään isosta asiasta ei ole kyse ja tärkeintä nyt onkin, Riitan sanoin, ettei se sellaiseksi Raisan päässä paisukaan. Onni on hyvät kasvattajat, jotka auttavat ja ovat menossa mukana niin ala- kuin ylämäessäkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti