perjantai 22. helmikuuta 2013

Sulka hattuun

Keskiviikkona ja torstaina pätevöidyin agilityn koetomitsijakurssilla. Vielä toki pitää tehdä näytöt ennen kuin saa ylpeänä kantaa huomioliiviä päällään mutta taas ollaan askeleen lähempänä tavoitetta.

Torstaisin meillä on Jampan treenit ja Eino pääsi niihin nytkin, Tiinan kanssa. Paikalla en ollut mutta rata oli kuulemma ollut vaikeahko, Eino tosin oli suoritunut siitä hyvin, sihen nähden ettei oikeasti osaa juuri mitään, virallisesti ainakaan. Ja kehuja sai kovasti, se on tärkeintä. Hän on varmasti aikamme paras pullasuti, ainakin terapiakoiran virassaan (:

Katsotaan miten pieni koira suoriutuu ensimmäisistä haastaeistaan isojen poikien luokassa. Ohjaajasta se ei ainakaan jää kiinni. Itse olen töissä, joten lauantaina Koirasen kanssa Janakkalassa starttaa Tiina kolme starttia ja sunnuntaina Steenperi itse, kaksi starttia. Oulun kasvattitäti on luvannut seuraavasta sertistä hampparikestit Einolle ja kymmenelle kaverille. Toivottavasti hän saa kymmenen ystävää siihen mennessä, nyt niitä on vasta kuusi plus Onni mutta perheenjäseniä ei lasketa, ainakaan Raisaa.

Joka muuten oli tänään aamulla kateissa. Jumissa sängyssä kaikkien peittojen alla eikä löytänyt ulospääsytietä. En tietenkään auttanut, hah. Jos pääsee peiton alle, pääsee sieltä myös pois (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti