torstai 14. helmikuuta 2013

Kivoja treenejä

Tyhmä otsikko. Treenit ovat aina kivoja, ainakin meidän treenit koska treenaamme vain kivojen ihmisten (ja Eino vain kivojen koirien) kanssa (:
Ajat sitten tein periaatepäätöksen etten aio lähteä yksistäkään treeneistä hammasta purren kotiin, en ainakaan treenikavereiden vuoksi. Meille koirat ovat harrastus ja osa vapaa-aikaa enkä aio uhrata hetkeäkään kallista vapaa-ajastani mielenipahoittamiseen. Lisäanalyysi; en tarkoita että kaikkien pitäisi ängetä Koirasen vaalenapunaiseen kuplaan mutta kyllä se vaan niin on että hyvän treenin perusta on treenikaverit joiden kanssa on KIVA treenata. Treenit saavat epäonnistua ja oma suoritus voi harmittaa mutta se on ihan eri juttu.

Sunnuntaina treenattiin meidän oman tokoporukan kanssa.
Ensin teki Koiranen, muistaakseni jääviä ja häiriöharkkaa. Jäävissä askel taaksepäin ja osiin pilkkomista. Anna ja Kaiku hyvänä häiriönä.
Raisalle vain kehääntulotarkastus, häiriötreeniä ja lopuksi paikallamakuu muiden kanssa.
Hyvät vinkit tämänkertaiselta työparilta Annalta, kiitos!

Maanantaina oli vuorossa tokot Annen kanssa. Taas palattiin osiin. Ja välikommentti: jos ihan tarkkoja ollaan, ainut mitä me tarvitaan on meidän treenikaverit, muistuttamaan niistä ihan perusasioista! Jos ollaan ihan tosi tarkkoja, en edes muista mitä kaikkea kummankin kanssa tehtiin. Perusasioista saatiin Annelta muistuttelua ja Einon kanssa varsinkin erittäin hyviä pointteja kehun/vapautuksen/palkan eroista. Back to the basics!

Keskiviikkona  tehtiin vähän kaikkea. Onni pääsi tekemään hyppytekniikkaa, ihan vaan jumppamielessä. Einolle vähän kontakteja, Raisalle tokoa.

Torstaina tokoa. Eino teki nyt maahanmenoa osissa ja lopuksi kerran kokonaisena. Avot. Seuraamista ja kaukoja. Lopuksi vielä paikallamakuu parhaan kaverin kanssa mutta kumpikin pysyi hyvin. Raisa sai tehdä tokoa, seuruuta ja luoksetulon stoppeja, loppuun vielä kaukoja, kaikki namilla.
Raisa teki myös aksaa Santun kanssa ja näyttää siltä että pahimpien juoksujen jälkeisten hormoonihöyryjen jälkeen ollaan taas kirkkaimilla vesillä. Raisa is päk!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti