lauantai 9. helmikuuta 2013

Puolen hehtaarin treenikenttä ja pyssyn pauketta

Viime viikolla ei tehty juuri mitään, paitsi tietysti noustiin kolmosiin (: Koko viikko meni sairastaessa, vasta perjantaina päästiin aksailemaan, Jampan to tekemälle radalle.
Sunnuntaina kisattiin Lempäälässä ja heti maanantaina tiputtiin takaisin maan pinnalle Tiinan treeneissä.

Tiinan rata oli kiva, pienesti haastava mutta oikein mukava rata tuoreelle kolmosluokkalaiselle. Eino sai positiivista palautetta, niinkuin aina. Ohjaaja voisi kuulemma skarpata vähän enempi, varsinkin uusintakierroksella ;) Sainpa sitten testata myös Einon vastakohtaa eli Jaimea, jonka ristin Katto Kassiseksi. Moottori perseessä surraa kovempaa kuin kellään ja meillä oli kivaa, ei ehkä yhdessä mutta molemmilla omassa päässä kenttää yksinään :D

Raisalla on nyt ihan oma kupla, jonne muilla ei ole asiaa. Alan päästä taas kupletin juoneen narttukoiran sielunelämästä mutta voi veljet se on vaikeaa. Todennäköisesti rouvalla on nyt joku juoksun jälkeinen herkkä tila ja ottaa nokkiinsa hyvin helposti. Varsinkin niiden kanssa jotka häneltä jotain vaativat (lue niiltä joita hän kunnioittaa) mutta pelasin varman päälle ja konsultoin kasvattaja Riittaa ja nyt mennään hänen ohjeilla. Ollaan tehty pieniä tokojuttuja ja aksaa saa tehdä minun kanssa, vähän. Kivasti menee mutta silmistä näkee miten toinen tsemppaa eli ihan vielä ei ole valmis oikeisiin treeneihin.

Raisa sai tehdä viikolla vähän tokoa joka päivä, torstaina otin mukaan hallille ja sai leikkiä Jampan kanssa. Vaikutti omalta itseltään ja suoriutui pallonsa kanssa myös putkesta eli positiiviseen suuntaan mennään. Kotona ei merkkejä valeraskaudesta tms mutta tekemisessä näkyy miten hormoonit jyllää. Elämä on.

Koiranen pääsi to Jampan treeneihin ja kylmää kyytiä tuli. Einolle todella vaikea rata mutta saatiin taas jotain mitä treenata ja löydettiin Einosta uusia puolia. Ja samaa palautetta kuin ennenkin, ohjaamisesta siis. En opi ikinä..

Torstaina käytiin myös Haunisissa. Molemmat sai tehdä hiukan tokoa mutta pääasia oli ampuminen. Eino teki seuraamista Tiinan paukutellessa, Raisa sai vain leikkiä. Kumpikin toimi niinkuin ennenkin, sen enempää kiinnittämättä ääneen huomiota.

Eino sai kuplaansa taas kolme uutta jäsentä. Pätmän, Robin ja katto Kassinen ovat uudet tulokkaat. Nopeasti laskettuna heitä on nyt seitsemän pientä koiraa vastaan paha maailma. Raisaa ei toistaiseksi ole kuplaan hyväksytty, hän on liian urakeskeinen ja ahdistuu sosiaalisesta positiivisesta vapaa-ajan toiminnasta ja siksi keskittyykin vain omaan uraansa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti