maanantai 14. tammikuuta 2013

Vuosi 2012

Vuosi 2012 sujui kaikin tavoin yli odotusten!

Pakko silti sanoa että tuloksista viis, tärkeintä että kaikki koirat pysyivät kunnossa, säästyimme tapaturmilta ja pääsimme jatkamaan samalla kokoonpanolla vuodelle 2013!

Hani mummo on elämänsä kunnossa. Pientä hammaskiveä ja vyötäröllä näkyy ylimääräistä mutta ei haittaa, tekee edelleen pitkiä lenkkejä päivittäin. Ikää rouvalla kunnioitettavat 11-vuotta ja hyvin ansaitut eläkepäivät.

Onni aloitti vuoden hienosti agilityn ja haun parissa. Etujalan ontuilu oli kuitenkin sen verran säännöllistä että jalka kuvattiin ja varpaan välistä löytyi pieni, alkava nivelrikko. Eläinlääkärin ennustus oli ettei se ehdi Onnia sen elinaikana vaivata, kuolee ennemmin vanhuuteen kuin nivelrikkoon, mutta sen verran kuitenkin oireilee että agilityt ja pk-hypyt saivat jäädä lajivalikoimasta pois. Ennen tuomiota ehdittiin kuitenkin saada virallinen tunnustus hakukokeesta: HK1. Viralliset tunnustukset vuodelta 2012 jäi Onnin osalta siihen, katsotaan mitä vepekausi 2013 tuo tullessaan.

Rain vuosi oli hoppuinen ja täynnä onnistumisia. Kisaura alkoi maaliskuussa ja eteni 7 startilla kolmosiin, siellä tulokset kasaan sekä SM kisoihin että maajoukkuekarsintoihin ja SM kisoista joukkuekultaa SBCAK ry riveissä. Rai haki myös Top Teamiin ja valittiin mukaan valintatilaisuuden parhailla pisteillä. Loppuvuodesta kasassa jo ensi vuoden SM nollat sekä yksi TopTeam leiri. Myös tokoura korkattiin, ALO1 tuloksella Janakkalassa.

Eino Koiranen aloitti kisauransa loppuvuodesta agilityn parissa. Nollia Koiranen napsi tasaisesti, keskiarvolla yksi per kisapäivä ja on nyt yhtä luvaa vailla kolmosluokkalainen! Toko ja pk-jutut jätetään suosiolla vuodelle 2013. Näyttelyissä käytiin muutaman kerran. Joka reissulta kotiintuomisena ERInomainen arvostelu.

Ei meillä sitten muuta mutta eiköhän tässäkin ollut tarpeeksi. Kaikki koirat hengissä ja hyvinvoivina, se on pääasia. Kiitos kaikille treenikavereille ja kisakumppaneille viime vuodesta, tehdään ensi kaudesta vielä hitusen parempi ;) Erityiskiitos sponsoreille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti