lauantai 26. tammikuuta 2013

Torstain treenit

Aloitettiin torstaina Jampan ryhmässä. Kaikki ovat ennestään tuttuja, kivoja ihmisiä koko ryhmä. Samoin kouluttaja. Kouluttajan suhteen kun olen vähän niuho, toistaiseksi plussa listalla ovat vain harvat ja valitut jotka osaavat puhua Juliaa. Jos menee ydinfysiikan puolelle, lähden pois. Helppoa.

Jampan rata oli kiva, parinkymmenen esteen syherö jossa oli meille vaikeita kohtia alun jarru okserille sekä pituuden jarru putken jälkeen. Nekään ei oikeesti ollu vaikeita kun ne teki oikein ;) Tessu osottautu heti hirmu päteväksi. Kerran tuli se alun okserin rima alas koska en väistänyt vaan jäin hypyn eteen (tyhmä) eikä raukalla ollut tilaa hypätä. Muuten tosi sujuvaa, sai erityiskehuja käännöksistä ja jarrun toimivuudesta kun sitä muistaa käyttää. Kontaktit hiukan hitaan, niille pitäisi saada vauhtia mutta se on kai kaikkien, paitsi Rain, ikuisuusongelma.

Perjantaina treffattiin Maria ja Maarit, oli kiva nähdä Pulmua (ja Maarittia) pitkästä aikaa. Raisa pääsi näyttämään kontaktinsa ja Eino teki vähän keppejä ja kontakteja myös. Anne oli myös paikalla ja näytettiin hiukan meidän seuraamista. Liikututtiin molemmat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti