maanantai 28. tammikuuta 2013

Maailman paras Eino Koiranen!

Eilen kisattiin ATT:llä kahden startin verran. Hyppyradalle ei ilmottu koska sieltä jo luva nolla on (: ATT:llä kisat on aina kivoja ja toimivia ja vaikka aikataulu oli myöhässä, se ei haitannut yhtään!
Radat oli Nyberg/Savioja käsialaa. En tiedän kumman pohjalla mutta Savioja tuomaroi molemmat.

Eka rata oli kiva, ehkä meille hieman kiumurainen mutta kiva. Eino oli kiltti, teki ihan niinkuin piti. Itse koomailin ja ohjasin koiran kepeille enkä keinulle, sain pelastettua keinulle mutta panikoin enkä muistanut kummalla puolella piti olla. Mietin koko keinun olenko oikealla puolella ja unohdin että keinun jälkeen piti ottaa haltuun ennen putkea. Huusin vain putkeen ja sinnehän se meni, tosin väärään päähän (: Tästä eteenpäin mentiin puhtaasti loppuun ja ihan niinkuin suunnittelin.

Toinen rata oli meille tehty, ihan mielettömän hyvä fiilis tutustumisessa! Oli pakko vielä jälkeenpäin kiittää Annea kivasta radasta koska se oli mieletön, tollasia ne pitäis olla aina, hyvänmielen ratoja vaikka pitääkin ohjata (:

Alussa oli hyppysuora, tarkoituksena oli mennä kolmannen esteen luo mutta lähdössä Eino näytti siltä että tulee ekan riman ohi. Jäin siis esteelle kaksi ja lähdin tietysti liikkeelle juuri kun Eino ponnisti. Sain tästä heti koutsilta palautteen radan jälkeen ;) No tippuhan se, oman liikeen takia mutta siitä eteenpäin tehtiin tosi hyvää rataa, suunnitelma piti ja vitosella tultiin maaliin. Tottakai se rima harmittaa mutta ei niin paljoa kuin voisi luulla.

Virheistä oppii! Ja mikä parasta, saadaan tehdä niitä virheitä jatkossakin yhdessä. Sen jälkeen onnistumisetkin tuntuu kivoilta, kun nekin tulee yhdessä. Eino on maailman paras Eino, niin kiltti ja kuuliainen. Menee juuri sinne minne käsketään ja tulee pois jos ohjaaja päättääkin muuttaa suunnitelmaa ;)

Ja parasta on se, että Einosta on tullut ihan oikea agilitykoira.
 Viimeisen radan jälkeen syöksyi maalissa odottavaan leluun ja toi sen minulle. Jos se osaisi puhua se olisi varmasti sanonut "vitsi me ollaan hyviä, meillä oli ihan tosi kivaa yhdessä, nyt leikitään". Ja se on tärkeintä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti