tiistai 25. joulukuuta 2012

Joulupäivän agilityt

Eipä ollut ruuhkaa hallilla. Ihan rauhassa saatiin tehä oman perheen kesken (:
Santtu oli kiltti ja teki radan, sellanen sopiva kolmosen rata missä kaikki kontaktit. Olen laiska, en jaksa kirjoittaa este esteeltä mitä tehtiin tai millä gangnam staililla mutta meni tosi kivasti. Ottaen huomioon että ei olla tehty aksaa aikoihin, rataa viimeksi kisoissa, kontakteja ja keppejä pari kertaa sen jälkeen ja pikkujouluagissa Tiina meni Einolla möllitasoisen radan.

Päivällä kehittelin ajatusta myös ensi kevään maastotreeneistä. Alkaa olla aika miettiä mihin lajiin keskitytään. Haku olisi kiva mutta aikataulu sotkee pahasti kuviot, treenit vaatii muitakin kuin meidän joukkueen enkä ikinä ole vapaalla sillon kun muut. Helpompaa siis olisi keskittyä jälkeen, ihan omalla aikataululla.

Todnäk mennään kevät hakuiluilla ja vaihdetaan lennossa huhti-toukokuussa jälkeen. Muistaakseni Onnilla oli selkeästi toko ja pk kausi erikseen ja se toimi hyvin. Taidan toteuttaa saman myös junnujen kanssa.
Ja koska Onnin fysiikka ei enää metsäjälkeä kestä, taidan aloittaa koko porukalla pellolta ja katsoa minne saakka se kantaa, lue = katsotaan kauanko mun hermo kestää näpertää fh-jäljen parissa tällä kertaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti