sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Loppuviikko

Torstaina oltiin reippaita ja aktivoiduttiin.
Käytiin Haunisissa tottistelemassa, kaikki pääsi tekemään omat juttunsa.

Onni teki ekassa pätkässä seuruuta liinalla, tämä hyvä. Esteet tehtiin siihen perään, A kapulalla ja metristä ihan vaan hypytettynä. Ihan jees, pari kunnon hyppyä joista palkka. Tokassa pätkässä lisää seuruuta, taas liinassa ja amput päälle. Tosi hyvä.

Rahio teki oman settinsä seuruuta ja noutoja. Alko ärsyttään sen sikailu juosta kapulan ohi noi n metri ja sitten vasta palata ottamaan kapula ja palauttaa. Tehtiin siis muutama toisto seinää vasten ja katos viirua, alko toimia taas oppikirjan mukaan.

Ei-No oli oma huippu pätevä itsensä. Käveltiin kentälle autolta kun tuli ekat kaks ampua, ei mtn. Otettiin perussetti leikiä kahdella lelulla ja hiukan myös repimisiä ja noutoa leululla. Loppuleikkien aikaan tuli toinen setti ampuja, jatko leikkiä.

Äärimmäisen hyvä iltapäivä ja Rahion seuruuseen Säteeltä lisää vinkkejä, perusasioita mitä ei vaan ite tuu miettineeksi :)

Haunisista suunnistettiin suoraan Maskuun ja vepeen. Onnin treenit, tehtiin vientiä ja veneenhakua. Hyvät kenraalit ennen su koetta. Koko lauma pääsi uimaan samalla.

Perjantaina oli vuorossa aksat. Santtu teki Heidin kanssa Laamasen rataa ja me oltiin mukana vaan kattelemassa. Onni oli pätevä, Santtu ei vaan arvosta häntä ;) Heti kun alko tekemään itekki töitä ni alko Onnikin kulkea, onneksi Heidi sanos samat asiat ku mä, josko se siitä pikkuhiljaa ;)

Rai teki samasta rataa ilman keppejä ja aata. Ja lopuksi vielä keppitreeniä erikseen.

Ei-No piti omaa kivaa. Sai olla kentällä vapaana alkuun ja kirmaili itsenäisesti putkiin. Heidi koitti kerran saada pussiin käskellä putki ja Ei-No katto pussia sen näkösenä että "ei toi oo putki" ja juoksi lähimpään putkeen :) Tehtiin me niitä sitten eri kulmista ohjattunakin ja harjoteltiin hiukan käteen tulemista, sylkkäreitä ja poispäin käännöksiä. Eikkis sai mennä Heidin kanssa vielä hiukan hallissa lopuksi. Niin ja käytiin tekemässä puomin alastuloa kahteen otteeseen, pätevä pieni <3

La mun joukkue kunnostatu jäljillä. Onnille reipas peltojälki, paljon ruokaa ja kaks kepukkaa. Aika paljon kulmia mutta ihan simppeli jälki. Vanheni sen aikaa ku tehtiin Rai, Eikka ja Miina. Jäljelle en lähetäänyt erityisemmin, käveltiin vaan kohti ja nosti aika kaukaa, annoin siitä ajaa. Alku meni hyvin, puolväli ihan jees ja loppua kohden alko enempiki jäljestellä ku jäljestää. Pari kertaa lopussa kulmista ohi ja pyörimistä mutta ajo kyllä loppuun ja nosti aina ite uudelleen. Ihan tyytyväinen.

Eikka ajo lapsista ensin. Pituutta ehkä 50m ja nami joka askeleella. Säreen mielestä vois jo pidentää askelta ens kerralla. Eikka ajo ku juna, ei mtn ongelmia ja nenä kävi hienosti. PÄTEVÄ!

Rahio toisena. Hiukan pidempi jälki ku Einolla, ens kerralla mutkaa sano Säre. Hyviä pätkiä, kun keskittyy. Rahioksi ihan jees ja lopussa ekaa kertaa MAAHAN. Olin tosi tyytyväinen mun pienistä. Kaikki teki hyvin!

Sunnuntaina Maskussa kokeessa. Onnille alo1 ja luokkavoitto. Seuraavaksi kokeillaan elokuussa. Kaikki pääsi lopuksi taas uimaan. Ja aluksi. Ja Onnin palkintomakkarat jaettiin koko takapenkin kesken, koska kyllähän kannustusjoukkojen pitää saadan osuutensa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti