keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Tiistain treenit

Tiistaisin on aina hallipäivä koska S kouluttaa ja siinä menee sitten koko rytmiryhmä samalla.
Eikka teki aksaa, tietty, koska oltiin hallilla. Leikkiä ja sitten putkea, mutkaputkea ja putkea pimeestä kulmasta. Palkalla ja sitten ihan vaan omaksi ilokseen..omatoiminen treenaaja. Treenattiin hiukan myös sylkkäreitä ja poispäin käännöksiä. Pentu pentunen oli kovin reipas ja edelleen, aivan älyttömän ihuna.

Rahiio teki aksaa myöskin. Santun kanssa. Ja erikseen sitten vielä keppejä toisessa setissä. Me tehtiin seuruuta ja saatiin pari ihan hyvää pätkää aikaiseksi. Reipas Rai. Niin ja noutoa. Nyt taas ihan oppikirjan mukaan, tietty kun ketään ei ole katsomassa :) Alko ärsyttään kun ampuu kapulan ohi eli siis ei ole kiire palauttaa vaikka lujaa meneekin. Pari vauhtinoutoa ja lennosta palkkaa ja oli taas entisellään.

Onni teki tokoa, ensin seuruuta ja siihen asennetta javiettiä lisää. Mun mielestä hyvä. Tokassa pätkässä merkkiä. Kierrätin kahta merkkiä käskyllä kierrä ja välillä käskyllä merkki jolloin kuuluu stopata eli myös kuunteluharkkaa. Palkkaa millon mistäkin, vauhti pysy hyvänä, samoin vire! Loppuun Onnillekin vielä aksaa, rimat ei kolissu mutta puomi oli taas megahidas :(

Hanikin pääsi aksaan, ainakin syömään nakkia kontakteilta jos ei muuta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti