keskiviikko 21. syyskuuta 2011

TSÄTTÄDÄÄ

Täällä taas :) hupsista oho, mikä päivitystauko mutta sehän kertoo vaan siitä ettei meillä paljon ehditä notkua koneella kun koko ajan ollaan menossa ;)

Pikakertaus kuluneesta kesästä lienee paikallaan. Syksy on täällä, vettä sataa ku Esterin sieltä ja kaikkia kyllä te tiedätte <3

Onni ei kesän aikana päässyt yhteenkään JK kokeeseen. Osittain ohjaajan laiskuutta metsästää koepaikkaa, osittain koepaikojen vähyyttä. Eikä kyllä juuri olla treenattukaan vaan keskitytty enempi hakuun ja sillä rintamalla tuottaa tulosta. Eka koe on katsottu loppuvuoteen ja sitä ennen pitäisi tehdä vielä kisanomaiset treenit muuten näyttää hyvältä. Toko on ihan blöö, ei motivaatiota. Oletan että hakukokeen tottis menee omalla painollaan, samoin kuin seuramestaruus tokot :) Vepe kausi meni mallikkaasti, Onni tosin protestoi sen päättymistä syömällä Ainan kylpylelut. Ensi vuonna avoimeen luokkaan eli kaksi koetta ja kaksi ykköstulosta vepestä, siinä meidän kesän kokeet kaikkiaan :D Agissa ei menestystä. Epäonni vainoaa pikkumustaa ja kyllä ottaa päähän. Miksei se onni vois joskus potkia onnistakin? niin monta kertaa olis sertinsä ja voittonsa ansainnu mut ku ei ni ei..lakki kourassa kohti uusia pettymyksiä, kyllä se avautuminen joskus tapahtuu!!!

Hani jäi epävirallisesti eläkkeelle ja toimittaa jatkossa hakualueen tallaajan virkaa ja toimii laumanjohtajana metsälenkeillä. Agissa saa ehkä joskus juosta jonkun hyppyradan mutta kontakteja sen ei enää tarvitse tehdä. ikinä. piste. Mummo on elämänsä kunnossa ja kaksinkertaisena maailmanmestarina eläkepäivänsä ansainnut.

Rahiio eli Raivis eli RaiRai eli tuttavallisesti Härpäke korkkasi agiuransa voittamalla TSAUn möllimaksit. Ja pätee edelleen agissa. Toko alko sujua yhtäkkiä kun palaset loksahti kohilleen. Vauhti korjaa edelleen pikku virheet ja järkeä ei hetkeen kannata odottaa. Liikuttavampaa sohvanvaltaajaa saa hakemalla hakea <3

Ja Eino Kalpala tai pikemminkin Jalkala. Ensteks pätevin pikkumies. Kasvaa ja kehittyy. Pentutokot etenee mallikkaasti, jälki alko sujua kun Säde pikkusen autto (sakemanni ihmisistä on joskus hyötyä ;)), haussa tyyppi on ihan yyber lahjakas ja agissa osaa jo vaikka mitä.

Niin ja se tärkein, me ollaan kaikki oltu terveinä, niin lapsi kuin koiratkin. hyvillä mielin kohti syksyn koitoksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti