perjantai 1. heinäkuuta 2011

Eino 12vkoa ja 7 kiloa

Eino onni Kalpala täytti maanantaina 12 viikkoa ja sai siis ensimmäisen rokotuksen ja ensikosketuksen ell maailmaan. No, tämä reissu nyt meni niinkuin olettaa voi. Pieni mies tallusteli ovesta sisään häntä pystyssä. Istui kiltisti odotushuoneessa ja moikkasi lekurin iloisesti.
Einossa ei vikaa, terve ja eloisa pentu, hyvä turkki, pallerot tuntuu siellä missä pitää, korvat siistit, sydän pumppaa ja silmät kunnossa. Ja tuon kaiken olisin voinut itsekin todeta. Nyt sain pulittaa 67€ siitä ilosta että se minulle kerrottiin ;)
No, saatiin me rokotukset samalla ja uus aika 4vkon päähän.

Tällä viikolla on ollut kuuma. Ja minä olen henk koht sitä mieltä että jollen itse pysty ulkona olemaan ja treenaamaan niin ei tarvitse koirienkaan. Meillä osataan nauttia ihan olemisesta, aina ei tartte suorittaa. Iltasin on onneksi sen verran viileämpää että ollaan päästy tekemään kaikkien kanssa jotain.

Eilen oli Onnin vepet. Hän on niin pätevä. Tehtiin vaan vienti ja veneen haku, tarkoituksena kisata vkon päästä :) Eli ens vkolla tartteis tehdä hukkuva ja hiukan vientiä ja veneenhakua lisää. Kaikki muutkin pääsi rantaan ja uimaan, pienet edellä ja iso paksu musta perässä. Vepestä suoraan hallille klo20 ja edelleen mun mittapuun mukaan kuuma mutta onneks mun ei tarvinnu juosta. Hanille, Onnille ja Raviolle aksaa, Einolle lopuksi eli klo22.30 kun jaksoin penkiltä nousta hiukan leikkiä, putkia ja raksuja puomin kontaktilta.

Tänään piti mennä jäljille mutta pelloille on levitetty lietettä eli eipä sitten mennäkään. Eino ja Rai saa tehdä nurtsille ja Onni pääsee tottistelemaan haunisiin. Sitä ennen koko porukka uimaan ja hakemaan meidän uusi autohäkki <3 Ja tämä kaikki tosin vasta iltasella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti