tiistai 5. heinäkuuta 2011

Rai kakkaa ja Eikka noutaa

Reippaita lapsia mulla ja pienet ilot :)
Rai on nyt kahtena päivänä peräkkäin ehtinyt pysähtyä lenkillä sekä pissille että kakalle. Uskomatonta mutta koitti siis sekin päivä!

Kakka harkkojen lisäksi ollaan harkattu myös tokoa. Saatiin Marialta hyviä vinkkejä seuruuseen eikä se sitten loppujen lopuksi olekkaan niin pahaa ku luulin. Seuruu siis. Voipi olla että joskus vielä päästään kokeeseen saakka..
Vkonloppuna Rai oli mukana Raumalla ja pääsi tekemään noutoja vieraalla kentällä. Rai näytti taas parasta osaamistaan ja teki kaikki mahdolliset variaatiot luovutuksessa, mm. ryömi kapula suussa. Tulipa sitten tehtyä pk estettäkin samalla. Se ei kylläkään kuulunut suunnitelmiin mutta Rai päätti toisin. Jostain syystä, meille täysin tietämättömästä, päätti yhdessä palautuksessa kurvasta pikku mutkan kautta ja hyppäsi PK esteen kapula suussa. Mutta ompa nyt sitten tiedossa että yli siitä pääsee kepeesti, kun siihen treeniin joskus palataan :)

Eikkis on kehittynyt hurjasti. Kahden lelun leikki sujuu ja vaihdettiin lennossa toinen lelu kapulaan. Sekin sujuu. Eli noudon alkeet alotettu. Kahden lelun leikin lisäksi ohjelmaan kuuluu päivittäin kontaktisulkeiset, kaukojumppa ja uutena nyt siis tämä nouto. Kuollut lelu on edelleen hiukan ongelma mutta positiivista kehitystä havaittavissa :)

Onni ilmottu kauden ekaan vepe kokeeseen! Katotaan kuinka käy, yks treeni alla ja toinen ehditään ottaan vielä ennen koetta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti