tiistai 28. kesäkuuta 2011

AGI SM ja jussit vietetty!

Agi SM kisattiin tänä vuonna Lahdessa tai jossain sielläpäin. La TSAU maxi joukkueelle pronssia eli onnittelut vielä tätäkin kautta Hanin ja Santun joukkuetovereille Mirvalle ja Kodalle, Sonjalle ja Takulle sekä Jounille ja Yokolle! Hanilla on ollut kerrassaan hieno jäähyväisvuosi; FMBB joukkuekulta ja SM joukkuepronssi, karsinnat vielä edessä. Su yksilökisassa ei menestystä. Hani pääsi finaaliin, Onnille harmittava kielto vaikka muuten upea hyppyrata.

RAI ja EINO viettivät ekat SM kisansa kisastudiossa. Kumpikin erittäin mallikelpoisesti. Kumpikin teki hiukan tokoa alueella, treffasi ikäistään seuraa ja edusti itseään ;)

SM viikonlopun jälkeen keskityttiin taas treenaamiseen. Onnille tarkoituksena tänä vuonna saada vielä EK ja HK kisat ja jokunen JK3. Tottis on nyt se mitä tehdään ihan alusta uusiksi, varsinkin seuraaminen. ollaan oltu kentällä aika paljon, lähinnä seuraamista, johon saatiin Säteeltä ja Suskilta "sakemanni vinkit" ja ylläri että sopi Onnille ja saatiin heti tulosta. Paukuteltu ollaan myös aika paljon. Maasto on jäänyt vähemmälle mutta kun nyt sain kokeita katsotuksi niin luulen että aktivoidun paremmin myös sillä saralla :D

Yhtenä iltana tein Onnille "vittu kuuntele vittu" treenin eli tokorataa. Teki taas hyvää muistuttaa kahden maan valiota siitä että minä tiedän paremmin kuin hän mitä pitää tehdä eli korvat auki. Ja kyllähän se siitä alkoi sujua. Lopulta. Se, mikä oli parasta oli se että sain Onnin kaukoista lennossa hakemaan omaa ja toi oman ilman rituaaleja ja virittelyitä.

Juhannus vietettiin tällä kertaa Tuorlassa, tehtiin töitä koko vkonloppu ja Santtu kisasi siinä sivussa Onnilla. Ei menestystä tällä kertaa. Heidi kisasi Onnilla yhden radan la, harmittava kielto mutta muuten tosi hienosti. Juhannus sujui hyvin muutenkin. Mun koirat on niin parhaita. Rai on siirtynyt isojen poikien joukkoon eli sai olla vapaana huoneessa ja Eino häkissä. Siellä ne pötkötti niinku vanhat tekijät. Kumpikaan ei vinkunut, haukkunut tai tehnyt tuhojaan. Aina kun meni huoneeseen, koko porukka nukkui. Eino teki hienosti kaikki tarpeet pihalle ja treffasi taas paljon uusia koiratuttavuuksia. Reipas lapsi. Iltasin ehdittiin hiukan treenaillakin, ihan perusjuttuja molemmilla.

Treenaamassa ollaan käyty päivittäin jotain pientä. Rai pääasiassa aksaa ja tokoa, viikon aikana ollaan ajettu kaksi jälkeä ja ammuttu pariin otteeseen. Eino on myös ajanut kaksi jälkeä ja kuullut pamauksia. Leikit sujuu mutta just mietin koska pitää puuttua äänen käyttöön, aika hyvin vetää pikkumies kierroksia leikissä murinan ja haukun kera..mutta edelleen ottaa tosi lunkisti muuten. Toistaiseksi Einolla siis vaan leikitty, jäljestetty, ammuttu ja tehty agi alkeita. Leikki on lasten työtä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti