lauantai 7. toukokuuta 2011

Oikeilla jäljillä

Jälki 7/2
Tovi vierähti leiristä että päästiin taas jäljennösten pariin. Käytiin Annen ja Jaanan kanssa tottistelemassa ja tein sitä ennen jäljen vanhenemaan. Askelia en laskenut mutta kepukoita tuli 6kpl ja jälki oli tosi haastava ja liki 3lk jälkeä, sisältäen ojan ylityksiä, tienylityksen, pätkän pellolla ja paljon kulmia ja piikkejä. Kaikenlisäksi jälki vanheni melkein 3h kunnon vesisateessa ja myös ajettiin se sateessa niin saatiin taas testattua puudelin sääkestävyyttä.
Eikä mtn. Ekalla lähetyksellä kaarsi heti tosi vahvasti oikealle, otin kokonaan takasin ja uus lähetys nappiin, myös suoraan oikeille jäljille :) Jälki meni hyvin, kaikki kepukat nousi ja hyvin teki töitä. Mikä ihme mun koiraa vaivaa..

Jälki 8/2
Taas jälki vanhenemaan, tällä kertaa hakuilujen ajaksi ja oho, siellä se vanheni melkein 4,5h ennen ajoa :) Tällä kertaa oli teemana itse jälki, ei kepit eli taas reilun mittanen jälki ja sopivasti haasteita (ojien ylitykset ja tiet on nyt pop) mutta myös aikalailla namppaa matkalla että motivaatio riittää pitämään nekku maassa. Loistava jana ja taas heti oikeilla jäljillä, emmä tajua mikä siihen on tullu? Jälki meni hienosti ja välikeppi ja loppukeppi löyty hyvin. Ehkä tuon uskaltaa ilmottaa kokeeseen..

Jäljennöksien lisäksi ollaan hakuiltu, Onnille ilmasutreeniä mettässä ja Raikulle hajunhakuja.

Tottisteltu myös, Onnin seuruu tuntuu nyt tosi hyvältä, samoin jäävät. Raikun perussetti nyt ei oo muuttunu mikskään muttei sillä ole mihinkään kiire, se on tommonen luonnonlapsi, villi ja vapaa, kukkaset senku lentelee.
Niin ja Onni valittiin, huom valittiin (hakijoita kyllä oli) sbcak tokojoukkueeseen. Ehkä meidän pitää siis hiukan myös nusasta pilkkua ennen koitosta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti