tiistai 24. toukokuuta 2011

Jäljillä

Jälki 11/2
Tein itse Onnille jäljen. Mun mielestä kiva ja helppo, aika pitkä (2km) ja aika haastavaa maastoa mutta aika paljon myön namia matkalla, kulmia ja pari piikkiä. Vanheni sen 2h.
Jana meni taas ihan nappiin, hyvin nosti jäljen ja eka keppi kivasti palkkana. Sitte alko ongelmat, hukkas ensin helpossa kulmassa jäljen, jotenkin löysi takas (tää ei oo onnimaista, on yleensä tosi varma kulmissa ja piikeissä) mutta seuraavaksi piikki ja siellä uudestaan hukku. Sen jälkeen vaan jäljesti jonnekin ja siitä kyllä näki ettei mee ihan putkeen, lopulta tuli taas vaan eteen istuun ja aikamme siinä yritettiin kaikilla keinoilla mutta ei. Kokeilin vielä uudestaan jos lähtisi janalta tarkemmin mutta samassa kohtaa hukkas taas. Tiesin suurinpiirtein missä jälki menee joten ajattelin että kävellään nyt sitten ja katotaan josko lähtis itellään jossain kohtaa jäljestään. Ihan loppupäässä alko haisteleen ja löysi namin, jatko tosi sujuvasti mutta lopulta taas harhaan. Kyllä siinä meinas itku päästä.

Jälki 12/2
Santtu teki Onnille jäljen. Ohjeena vaan että kepit metsään, voi olla pätkä pellolla ja sinne voi laittaa nameja. Jälki vanheni 2h ja oli aika pitkä, mun arvion mukaan ainakin 1,5km. Kolme keppiä. Janalta lähti hienosti eteenpäin, takajälki mutta korjasi itse suunnan :O Hyvä jälki, ei ihan parasta onnia mutta kuitenkin ja kaikki kepit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti