sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Jälkeä ja hakua

Jälki 10/2
Santtu kävi taas tallaamassa meille jäljen valmiiksi joka sitten käytiin ihan kaksin ajamassa. Tää on tosi hyvää treeniä, vaikka koiraan muutenkin luotan mutta näin ei vahingossakaan pääse auttamaan. Pyysin merkkaamaan janan ja vikan kepin, yhteensä keppejä kuusi, jälki noin 2h vanha ja 1,5km noin pitkä. Lähti tosi kivasti janalta suoraan ja heti oikeaan suuntaan. Eka keppi ns. janapalkkana jonka jälkeen nosti hienosti kolme seuraavaakin. Jäljellä myös muutama nami joista yhdessä tais olla kusiainen, ainakin oksensi kesken jäljen ja alko vetään sammalta ihan hulluna :( Jatko kuitenkin jäljestystä hienosti mutta 5 keppi jäi, jälki meni pellolle ja siellä hukkas jäljen kerran. Hienosti nosti uudelleen mutta porskutti sellasta kyytiä että vasta kun olin ite krepin kohdalla eli Onni jo reippaasti yli, huomasin krepin ja näin jäi vikakin keppi sinne. Jäljesti kuitenkin tosi hyvin ja annoin jäljestää koko loppumatkan autolle ja siellä rauhassa ns. loppupalkka.

Annen kanssa käytiin tekemässä ilmasuja mettässä ja nyt Onni tajus heti ekalla jutun. Hienosti yhteensä 5 ukkoa ja ilmasua. Tehdään ma vielä ihan helpot ilmasut mettässä ja ti treeneissä hiukan etsintää mukaan. Jee, alkaa näyttää ihan siltä että saatetaan päästä jo syksyllä kokeeseen :)

Raikku on päässyt tekemään vaan kotitokoa ja lenkkejä. Ajattelin tehdä tänään kaikille koirille treenisuunnitelman niin pysyy paremmin haskassa noi treenailut. Niin ja on se toki tehnyt aksaa, jopa mun kanssa hiukan putkia ja puomia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti