maanantai 1. marraskuuta 2010

Lapset kotona jälleen!

Hani ja Onni jäi maanantaina Santulle Hämeenlinnaan koko viikoksi että sain pakattua muuttoa varten. Onneksi jäivät, ei siinä muuta ehtinyt kun käymään töissä ja pakkaamaan, sopivasti sellasia 10h työvuoroja koko vko :)
Santulla pääsivät tekemään aksaa pariin otteeseen, kontakteja kumpainenkin kun ei siellä oikein muutakaan voi. Mutta ne nyt on ne mitkä kaipaavat harjoitusta eli ihan hyvä niin. Muuten ovat tehneet vaan lenkkejä mutta pieni loma tekee ihan hyvää itse kullekin. Vkonlopun olivat vielä mummolassa poissa jaloista muuton ajan ja sunnuntaina vihdoin taas kotona.

Uusi koti otettiin hyvin vastaan vaikken kyllä edes olettanut että ongelmia tulisi. Kumpikin on elämässään sen verran reissannut ja muuttanut ettei paljon pikku muutokset haittaa. Asunto käytiin häntä pystyssä läpi ja tipahdettiin olohuoneen matolle. Illalla käytiin vielä hallilla, Onni pääsi tekemään Heidin kanssa kontakteja ja jotain tekniikkaa. Tänään piti lähteä treenaamaan tokoa molemmilla mutta motivaatio ihan hukassa. Sen sijaan lähdettiin kiertämään uuden kodin lähimaastot ja läydettiin kiva metsälenkki missä koirat voi olla vapaana (luksusta kaupunkiasumisen jälkeen) ja samalla mukavia jälki/esine/hakumaastoja!

Onnisen tokokoe on kuukauden päästä, jotain suunnitelmaa pitäisi tehdä jos mielitään ykköstulos tehdä. Kaksi viikkoa vielä rauhallista ja sitten pentu kotiutuu, sen jälkeen ei taas tarvitse miettiä mitä sitä vapaa-ajalla tekee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti