sunnuntai 14. marraskuuta 2010

RAI

Lauantaina haettiin uusi tulokas kotiin eli tarkemmin Santun bc pentu Tending Qui Vive eli kavereiden kesken Raisa-Reipas eli RAI. Kilometrit Paimiosta Turkuun olivat ehkä pisimmät ikinä, tyyppi huusi (ei siis vinkunut vaan huusi) koko matkan boksissaan ja oli oikein tyytyväinen päästessään vihdoin pois.

Eka ilta sujui hyvin. Reipas pentu tepasteli itse kotiovelle ja sai sylistä tavata vanhukset. Lopuillan vietti olohuoneessa tutkien tarkasti kaikki paikat. Välillä nukuttiin ja välillä leikittiin. Rai oli selkeästi sitä mieltä että olkkari on nähty ja reviiriä voisi laajentaa. Portti ei antanut periksi ja tästä kaveri oli jokseenkin samaa mieltä kuin siitä että hänet teljettiin autossa boksiin.. Päättäväisyyttä ja luonnetta siis löytyy.

Yön Rai vietti omassa aitauksessa. Hyvin nukkui koko yön, huuto vapauteen alkoi vasta aamulla klo8.Tänään pääsi sitten jo Onnin kanssa lattialle. Onnin mielestä pentu on kiva, suhtautuu tulokkaaseen aika välinpitämättömästi ja nätisti kertoo ettei mahan alta löydy tissejä. Uloskin takapihalle pääsivät yhdessä. Hani murjottaa edelleen ja tutustumiset hoidetaan vielä toistaiseksi aidan takaa ja sylistä käsin.

Hania ja Onnia ei pelännyt mutta terveellä tavalla tutustuu kumpaankin hyvin nöyrästi ja kunnioittavasti. On kotiutunut hyvin, leikkii, ottaa kontaktia ja tulee hienosti kutsuttaessa luokse. Kodin nurkat on koluttu ja hepuleita saatu. Ulkona ollaan käyty remmissä ja hyvin tepastelee edellä uteliaana, ei kuitenkaan liian uteliaana vaan tarvittaessa hakeutuu kyllä jalkaan kiinni. Fiksu tyyppi. Tänään käytiin mummilla ja nähtiin uusia ihmisiä, jotka nekin otettiin ilolla vastaan reippaasti.

Tarina jatkuu kera kuvien kunhan saadaan aikaiseksi :)

5 kommenttia:

  1. Onnea uudesta perheenjäsenestä! Mikähän niistä teille tuli?

    T: Sirpa & Maya & Miro

    VastaaPoista
  2. Ihana tyyppi <3 Paaaaljon pusuja ja haleja!

    VastaaPoista
  3. Meille tai siis tarkemmin Santulle tuli se toisiksi tummin tyttö (kuva oikeella). Maikki on sopivasti niin pieni ja Rai viettänyt lapsuutensa shelttien kanssa, että pitää nähdä pian. Saavat lapset leikkiä (ja Onni kanssa) :)

    VastaaPoista
  4. Joo, Maya leikkii mielellään bortsupennun kanssa! Tai Onnin... Maya kun rakastaa bortsuja. Tervetuloa - tai siis nähdään jossain?

    VastaaPoista
  5. Ihan koska vaan, joulukuun alusta alkaa loma että sitte käy melkein kaikki :)
    Ja Rain te kait(?) Maikin kanssa jo näittekin, tsaukkilassa vkonloppuna?

    VastaaPoista