torstai 11. marraskuuta 2010

Aika loppuu kesken..

Ollaan me tehty vaikka mitä ja joka päivä mutta jostain kun vielä löytäisi aikaa laittaa asioiota muistiin :)

Toko menee nyt tosi hyvin. Koesuunnitelmat meni uusiksi eli tälle vuodelle ei enää kokeita. Onnille oli suunniteltu kaksi koetta mutta vaihdoin niihin Ricon kun se tarvitsee kokeita hiukan enemmän kuin Onni. Mutta se Onni. Missään ei oikein ole mitään ongelmaa, tehdään siis tokon täsmätyötä. Katsotaan sitten mihin koitoksiin ensi vuonna uskaltaudutaan :) Hani ei ole päässyt tekemään tokoa yhtään. Mutta nyt kun on takapiha, otetaan tunari joka päiväiseen ohjelmaan. Samoin kaukot, ne taitaa olla pienen belgin isoin haaste.

Aksaa ollaan tehty tosi paljon. Juokseminen alkaa olla aika vaivalloista, pysyä edes Hanin perässä joten ollaan tehty vaan tekniikkaa. Santtu saa sitten juosta senkin edestä aina kun hallille ehtii. Onni keskittyy nyt siihen puomiin, joka tuottaa harmaita hiuksia. Kun se saadaan kuntoon se on siellä kärjessä. Nyt se häviää juuri sen puomin alasmenon verran eli aika hyvin menty eteenpäin. Eilen tehtiin puomia viimeksi ja olin tosi tyytyväinen. Töitä se teettää, onneksi kohta tulee pakollinen kisatauko niin ei ahne pääse sössimään tehtyä puoli valmista työtä kisoihin ;) hanin aksa on yhtäkuin puomin ylösmeno ja humputus. Sillä on kaikki tarvittava ensi vuoden sm- ja mm karsintoihin ja se täyttää yhdeksän. Eli on ihan ymmärrettävää että häneltä sallitaan kaikki (paitsi puomin sikailu) ja hänet saa hyvin iloiseksi kun hän pääsee vaan halliin juoksemaan ja pätemään. Hassu vanhus.

Hakutreeneihin ollaan taas päästy hyvin, jee! Nyt vaan toivotaan ettei tulis lunta niin paljoa että päästään tekemään kunnolla treeniä. Viime viikolla saatiin Onnille loistava suorien pistojen täsmätreeni, jota jatketaan tänään ja huomenna. Ilmasuja ei olla tehty mutta ne pitäisi kyllä saada mukaan suunitelmiin säännöllisesti. Jäljellä ei olla käyty viimesen kokeen jälkeen ja se on kyllä tosi noloa. Pennulle on tarkotus tehdä hyvät alkeet ennen lumia eli ehkä Onnikin pääsee vielä metsään. Ja sitä esineruutua ei kannata edes mainita, ennen seuraavaa koetta sitten taas :)

Tänään olisi siis suuntana hakumetsä ja perään tottiskenttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti