torstai 14. kesäkuuta 2012

Kesän kohokohta kaksi

  Viime viikonloppuna kisattiin tokon suomenmestaruudesta Kuopiossa. Rain siskot tekivät taitavasti ykköstuloksen kumpainenkin! Tulevana viikonloppuna suuntaavat kaikki he, jotka ovat tarvittavat tulokset määräajassa saavuttaneet, kohti Jyväskylää ja agilityn suomenmestaruuksia, mukana myös meidän pieni RaiRai. Lauantaina kilpaillaan joukkueena ja sunnuntaina yksilöinä (ompa tyhmä nimi, virallisesti pitäisi lukea koirakko eikä yksilö). Ja koska allekirjoittanut ei koiran sairastumisen vuoksi ollut viime viikonloppuna kalakukkojen luvatussa maassa, aion ottaa kaiken korkojen kera takaisin ja suunnata itseni hanttarin paikalla Jyskälään kannustamaan kaikkia mukavia ihmisiä. (ei kai kukaan nyt muita kannustaisikaan). Lisäksi aoin nauttia paljon siideriä, todennäköisesti päihtymiseen saakka.
 Haasteeksi itselleni heitän 10 faktaa Jyväskylästä. Todennäköisesti en niin paljoa järkevää sanottavaa paikasta keksi ja siksi annan itselleni "villin kortin", jolla säännöistä poiketen, saan liittää 10 faktaan Jyväskylästä myös faktoja agilitykilpailijoista. Mutta vain totisista.
 Mukaan meiltä lähtevät Rai (joukkue ja yksilö) sekä Onni (joukkue, varakoira) ja tietysti ottolapsi ja Rico. Eino pääsee erkariin pitämään meidän perheen kauneutta yllä ja Hannikala palaa takaisin mummolaan, oltuaan meillä "hoidossa" viikon..

Niin ja se mietelause:
"Anna meille tyyneyttä hyväksyä asiat, joita emme voi muuttaa ja voimaa muuttaa ne asiat, joita voimme muuttaa sekä viisautta erottaa nämä kaksi toisistaan"
Vaikeaa, ehdin unohtaa kolmannen lauseen kohdalla mitä ensimmäisessä luki ja palasin takaisin ainakin neljä kertaa. Enkä sisäistänyt senkään jälkeen. Hyi. Ohi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti