maanantai 7. toukokuuta 2012

Einosta iso poika

Tänään oltiin hallilla yhdessä. Työnjako selvä, Steenperi treenasi agsaa ja me tokoteltiin poikien kanssa.

Eino sai alottaa ja teki hienosti. Päätin että sen lapsuus loppuu nyt ja sen myötä hulvaton kekkulointi ja ärsyttävä tapa juoksennella. Tehtiin siis seuraamista ja sivulletuloja grepissä, niin nameilla kuin pallollakin. Toimi tosi hienosti, ihan eri ilme kun tajusi että nyt tehdään oikeesti töitä. Jatketaan kyllä näillä ehdottomasti. Muutama kapulan heittely, phii kuuluu edelleen kun nostaa kapulan ja tutkimuksen mukaan vain silloin jos kapula on paikallaan kun lähtee. Jos liikkuu edelleen ei ääntä. Mutta miksi näitä teen, en tiedä koska saatiin tähämn Katilta käyttöohjeet. Tyhmä Julia. Tehtiin sitten ihan vaan pitotreeniä. Kalpala pääsi myös vähän aksattamaan. Harkattiin lähtöä ja sitä että jätän 2-3 hypyn taakse (ja ne kaikki matkan varrella olevat esteet hypätään) ja siittä putkeen ja putkesta sama suora takasin niin että irtoo äitistä eteeeeeeeeen. Nää meni nappiin. Samoin kontaktit joita tehtiin ihan vaan hiukan.

Onni teki omassa setissään ohjattua jossa koomaili merkkiä. Tosi ärsyttävä, siihen piti puuttua ja seuraava 5minuuttia sisälsi paljon pienen koiran kiusaamista. Itse merkki tai noudot ei tuottanut ongelmia. Pikkiriikkisen tehtiin myös idaria, seuraamista noin muuten ja loppuun vielä kaukojumppaa.
Ja tunnari, joka sekin Onnimaisesti nappiin. Onni on oma tokokoira, ei siittä mihkään pääse! Onnikin sai tehdä vähän hyppelyä. Tarkemmin sanottuna keppejä ja puomia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti