tiistai 22. maaliskuuta 2011

Sisäänajoa

Ajeltiin lauantaina Ninnillä ja mukaan tarttui uusi treenipallo, josta lisää täältä!

Kumpikin (Onni ja Rai) sai tutustua palloon ensin leikkien ja sitten kokeiltiin sen toimivuutta tottiksessa.

Onnin kanssa kokeiltiin ensin. Laitoin pallon kiinni liiviin taskun kohdalle, hiukan enemmän selän puolelle. Sai ensin palkan sivulletuloista (hyvä kohta ja vire) ja sitten tehtiin myös seuruuta. Nopeasti yhdisti jo käytössä olevan ns. vapautus/kehu käskyn lupaan ottaa pallo itsenäisesti. Pari kertaa yritti kyllä myös ilman lupaa..
Onnin paikka seuraamisessa on aika edessä eli siksi palkka takaa, pikkuhiljaa siirrän kokonaan selän puolelle.

Raikku ei vielä tee seuruuta mutta sivulletuloja sai tehdä samalla idealla kuin Onerva. Tajusi heti idean ja oikein hakemalla haki tiiviimmäksi, hän on niin liikkis <3 Raikulla vaan pukkaa olemaan se ongelma että rallattelee pallolla eli muutamassa toistossa menee yllättävän kauan kun neiti siinä välissä palkkailee itseään :)

Mietin jo valmiiksi mihin kaikkeen seuraavaksi palloa kokeillaan, perusidea kun on helppo, pallon saa ottaa itse kun siihen annetaan lupa :)

Pallon sisäänajon lisäksi tehtiin hiukan muutakin. Onni teki leikkiä ja seuruuta kun ammuttiin ja perään paikallaolon. Hyvä vire eikä mtn paineistumisen merkkejä edes paikallaolon jälkeen! Raikullekin ammuttiin pari kertaa, ei reaktiota.

Raikku teki lisäksi eteentuloja, pari noutoa (nyt ei irrottanut kapulaa ennen suhinaa vaikka lelu oli näkyvissä kokoajan, jee) ja luoksetuloja häiritynä.

1 kommentti:

  1. Sun täytyy esitellä toi ihmepallo meillekin, mä en jaksa lukea siitä tuolta sivuilta :D :D

    VastaaPoista