maanantai 14. maaliskuuta 2011

Viime viikko

Viime viikolla oltiin tehokkaita. Treenattiin useaan otteeseen eri kokoonpanoilla Haunisissa ja staukkilassa.

Onnin seuraaminen tuntuu nyt hyvältä. On aika korkeassa vireessä mutta pysyy hallussa :) Kontakti on loistava, paikka vielä hiukan edessä mutta hyvin on treeni tuottanut tulosta! Seuruun lisäksi ollaan puuhattu tokoliikkeitä, uus idari on työnalla ja koekin kalenterissa. Eilen haunisissa tehtiin myös paukkuja pitkästä aikaa. Viime kesänä tuntu että paineistu näistä jotenkin, ei ollu yhdessäkään kokeessa oma itsensä vaikka liikkeet tekikin. Nyt oli taas rento oma itsensä eikä näyttänyt edes kuulevan koko pauketta.

Raikku on tehnyt omaa puuhasettiään, työnalla edelleen vanhat tutut ja uutena merkki. Nyt tarttis vaan saada tytölle lisää tarkkuutta ja täsmällisyyttä eli kotitreenillä niitä hiontoja kuten luovutuksia, perusasentoa ja seuruuta mitä ei olla tehty yhtään. Maria kuvasi viime viikolla treeniä, laitan tänne kun saadaan linkin osote :) Eilen haunisissa pääsi myös ammunnan kohteeksi. Ekat pari tehtiin lelulla ja tokat vikat ruoalla maassa. Ei mitään reaktiota.

Hannikala pääsi la kokeeseen tokoilemaan itselleen toisen avo ykkösen. Ei se kaunista ollut, vire ei vaan tokoon riitä. Mutta tekee liikkeet ja mikä hienointa, nousi kaukokäskyissäkin istumaan vaikka monta liikettä palkatta alla <3 Nyt taas ilman tokoa kesään, puuhastellaan vaan nakeilla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti