sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Mennyt viikko

Tartteis varmaan kirjotella useammin ylös puuhailuja, ei millään enää sunnuntaina muista mitä ollaan tehty.
No, ainakin ollaan oltu treenaamassa melkein joka päivä toksaa ja siihen päälle aksat.

Onnilla en muista mitä ollaan minäkin päivänä tehty mutta pääpaino on ollut seuraamisessa, käännöksissä, perusasennoissa ja pakittamisessa. Hyvältä näyttää edelleen. Toksaa ja tottista ollaan tehty sekasin, hiukan fiiliksestä riippuen. On ollut nyt tosi kiva pitkän aikaa, hyvässä vireessä ja kivalla ilmeellä. Yhtenä päivänä ammuttiin myös Onnille ja oli tosi hyvän tuntunen sen jälkeen. Viime kesänä paineistui hiukan ampumisesta mutta nyt ei ollut sellaisesta merkkiäkään.

Raikulla on myös ollut oma perussettinsä ja uutena tehty sivulletuloa enemmän, samoin eteentuloja. Aika paljon myös ammuttu, näistä ei välitä, toimii ruoalla ja leluilla äänestä piittaamatta. Lauantaina ajeltiin kasvattajalle näyttämään Raikkua ja ainakin jäi sellainen olo että tytöstä kovasti tykkäsivät. Riitta kehui kompatia olemusta ja hyviä mittasuhteita ja Rai esiintyi edukseen, en saanut sitä edes pöhisemään. Illalla oli vielä aksat Kirkkonummella, Rai oli hallissa kuin kotonaan. Tehtiin hiukan kontakteja, leikittiin ja tokoiltiin. Ja bonuksena pääsi leikkimään ikäisensä Hippa kelmien kanssa.

Onni siis starttasi la kolme rataa Kirkkonummella. Eka rata oli hyvä vaikka rimat kolisikin. Tokalta radalta nolla, harmillinen yksi ohjausvirhe jossa meni aikaa varmaan 3 sekunttia, nyt sijoitus 11/72. Kolmas rata oli vaikea hyppäri jolta ei juuri nollia tullut. Onnille vitonen (rima) kun S käskytti riman päällä ja kerrankin myönsi oman virheensä ;) Muuten hieno rata sekin.

Käytiin la myös Ninnillä ja Onni ja Rai sai ruokasäkkien ja muun lisäksi uuden treenipallon. Virallinen nimi on jotain mutta kotoisasti kutsutaan uutta tulokasta magneettipalloksi. Se pitää nyt vaan sisäänajaa ja sitten tositoimiin, katsotaan kauanko jaksetaan tällä leikkiä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti