tiistai 14. joulukuuta 2010

Yksin kotona

Loppuviikko sujui pitkälti agin ja haun parissa.
Torstaina Onni ja Rai pääsivät molemmat hallille aksaamaan, Onni sai keskittyä kontakteihin, Rai suoritti penturengasta ja putkea :) Perjantaina oli vuorossa koko porukan viihdytys hallilla ja Raille bonuksena painit Teeman kanssa. Onnille taas aksaa, Rai suoritti takaakiertoja ja putkea. Hienosti menee jo kolmea estettä putkeen, taitava pentu. Raille myös leikkiä ja kontaktitreeniä. Veikan läsnäollessa oli vaikea keskittyä mutta muuten meni hyvin. Hanni pääsi vain tokottamaan mutta oli siinä erittäin pätevä.

Lauantaina oli hakutreenit, pelkkää ilmaisua kaikilla. Onni harjoitteli taas irtorullia, ekalla vaati pienen muistutuksen mitä sille patukalle pitää tehdä, loput menikin sitten oppikirjan mukaan. Kun kerran kentällä oltiin, Rai ja Hani pääsivät tokoilemaan. Rai teki ekat oikeat noudot ulkona, puisella isolla ohjatulla ja keskikokoisella metallilla koska muuta nyt ei ollut tarjolla. Meni yhtä hienosti kuin sisälläkin. Hani teki myös noutoja ja tunarin..ei siitä sen enempää ;)

Sunnuntaina koko lauma lepäsi :) Mamma kävi messarissa moikkaamassa Onnin sukulaiset, jotka tapansa mukaan korjasivat jälleen kerran koko potin. On ne vaan niin kauniita kaikki tytöt. Onni ei yllättäen ollut mukana (meillä keksitään rahalle muutakin käyttöä), tosin doomare tuskin olisi häntä arvostanut mutta me pidämme silti enemmän hänen sporttisesta lookista kuin niistä ponin kokoisista karvakasoista jotka siellä pärjäävät..jäätäviä möhköjä. Ja Onni on sitäpaitsi omaan silmään joka tapauksessa se kaikkein kaunein, siihen muiden mielipiteitä tarvita ;) Kovasti oli tarkotus shoppailla mutta mitään kivaa ei löytynyt :( Paitsi Hanille ja Onnille uusi heijastava hurttaremmi ja kun tuurilla törmättiin Pulmusiskon omistajaan, sai Rai vielä uuden pannan. Itse en olisi osannut kokoa arvioida mutta asiantuntija valkkasi sille saman kokoisen kuin siskolla ja se on kyllä ihan passeli. Kiitos!

Maanantaina lähti muu lauma Hämeenlinnaan ja Rai jäi kotiin. Ensin piti jättää kotiin Rai seuraksi Onni mutta ehkä on ihan hyvä hänen opetella elämää yksin. Eipä tuota tunnu haittaavan. Maanantaina käytiin moikkaamassa jo tuttua Amaliaa (bassetti) Säteellä ja samalla ekan kerran uutta rotua sakemannia. Iso musta ei pelottanut yhtään. Leikkimään niitä ei voinut päästää, koska meno olisi ollut kokoerosta johtuen turhan rajua mutta hienosti Rai puuhasi omiaan ja väisti (lue kunnioitti) sutta, Amalia parka saikin sitten kyytiä senkin edestä..Railla edelleen pientä pöhinää yksittäisten ihmisten kohtaamisessa. Kun mentiin Säteelle, pöhisi ovella vaikka kyseessä oli ns vanha tuttu. Toisaalta, kun Säteen isä tuli käymään, Rai juoksi häntä heiluen ovelle ja suoraan syliin..hmm..Tuo pöhinä taitaakin olla nyt ainut "miinus" mihin pitää kiinnittää huomiota. Muuten sujuu kaikki vallan mainiosti. 100% sisäsiisteys on jatkunut jo kolme viikkoa. Tänään suunnataan keskustaan kävelylle ja käydään ehkä moikkaamassa myös työpaikan lapsia. Illalla ajetaan hallille hallinta treeniin kun siellä on ryhmät käynnissä ja huomenna (ehkä) Rain eka hakutreeni, jännää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti