maanantai 17. joulukuuta 2012

Päivitystauko

On taas mennyt ihan liian pitkään ilman päivityksiä (: Tosin, se johtuu osittain siitä että mietin edelleen, jaksanko kirjoittaa treeneistä vai kirjoitanko vain kun keksin hyvän aiheen tai tilaan tavaraa. Tällä hetkellä en tee mitään edellämainituista. Mutta ollaan siitä huolimatta treenattu, aktiivisesti, ottaen huomioon kahden vuorotyöläisen peheen jossa pieni lapsi ja joulukin tulossa.

Eino on tehnyt nyt kivasti sekä agia että tokoa. Tokossa isoin ongelma on ohjaaja joka harvoin muistaa että asiat pitää t a a s opettaa eikä vaan olettaa. ALOliikkeet ok, osittain myös AVO ja Eino on ensimmäinen koirista joka osaa oikeasti seurata. Pitänee ottaa videokuvaa todistusaineistoksi joku pvä. Agissa ollaan menty eteenpäin ihan kivasti, hakua ei olla treenattu yhtään.

Raisa Petteri on paras! Hän on kunnostautunut TopTeamissa tehden viime leirillä mm. nopeimman puomin. Lsäksi hän on taas kinni samassa käydessä kartturin kanssa ja nollia on tullut pienen tauon jälkeen! Tokossa tykitetään kovaa ja korkeella, pelataan suurilla tunteilla. Avoimen liikkeet korkataan heti kun löydetään koe (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti