maanantai 9. huhtikuuta 2012

Pääsiäis pläjäys

Kaikki ovat tehneet kaikkea mitä ovat halunneet ja kaikilla on ollut kivaa eli kunnon stainer meininki meillä.

Onni kävi Koirakissa klinikalla kuvattavana. On jo jonkin aikaa epäsäännöllisen säännöllisesti ontuillut etujalkojaan ja nyt päätin lopettaa arvuuttelun. Taivutusten ja kuvausten jälkeen oltiin fiksumpia: oikean etujalan yhdessä varpaassa alkava nivelrikko. Syy onneksi selvisi, niin monta kurjaa tarinaa kun olen kuullut ettei mitään vikaa löydy vaikka koiraa kuinka väännetään ja käännetään. Onnisen nivelrikko oli niin pieni että se piti sieltä varpaan välistä hakemalla hakea. Elämä jatkuu siis normaalisti, mistään harrastuksesta ei tarvitse luopua mutta todennäköisesti agi ja haku jäävät vähemmälle. Muita muutoksia ei elämään tule, Onnin ehdoilla mennään ja pidetään arthrofit ruokavaliossa. Kivi putosi sydämmeltä tämän reissun myötä, jossain vaiheessa ehdin jo itkeä että mitä jos se jääkin sinne klinikan pöydälle. On se vaan niin rakas että pelkkä ajatus Onnittomasta elämästä on k a m a l a.

Onnista Einoon eli koska Onni sai nyt lääkkeeksi remmilenkkiä ja rakkautta, pääsi Eino paikkaamaan agiin ja hakuun. Haussa ollaan tehty hajunhakuja ja Eino on tässä(kin) ihan lapsitähti. Hienosti käyttää nenää ja etsii ilmavainulla. Tokat treenit meni paremmin, ehkä koska silloin jopa vähän tuuli.
Sitten juhlittiinkin jo Einoa 1-vuotta ja sen kunniaksi vähän pähis aksaa Onnin paikalla viikkotreeneissä. Tehtiin rata pätkissä ja jätettiin A välistä mutta näillä meni hienosti. Päästiin viime viikolla hallille toisenkin kerran aksaamaan, taas pieniä ratapätkiä ja yhdistin näihin jo puomin ja kepitkin. Eino muuten pujottelee jo ilman ohjureita että kyllä sen on oltava hyvä :)
Toko on edennyt harppauksin koska olen jaksanut sitä treenata..kotona sivulletuloja seuruuta, kapulanpitoa ja eteentuloja. Toppeja ja ruutua kentällä. Eli tokosuunnitelma on pitänyt!

Raivis on aksatellut Steenperin kanssa ja ollut hurjan pätevä. Ollaan treenattu myös tokoa ja nyt alkaa olla alempien luokkien liikeet kasassa. Luoksepäästävyyttä pitää vielä treenata, vaikka sekin on selvästi parempi jo pelkästään sillä että sitä harjoittelee. Jännä juttu.

Yhteenveto: Onni jää henkiin, Eino on vuoden (eikä vieläkään nosta jalkaa) ja Rai nousi kolmessa viikossa kolmosiin. Ei meille sitten muuta tältä erää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti