keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Ihana kevät!

Kevät on ehkä vuodenajoista paras. Vaikka se tarkoittaakin koirallisille kuraa ja hiekkaa kotona kattoon asti, se tarkoittaa myös ruohon tuoksua, leskenlehtiä, aurinkoa ja ulkotreenejä!
Kummasti on ollut taas motivaatiota lenkkeillä metsässä tuntikausia ja selailla kisakalentereita. Tänään ajoin meidän jälkipeltojen ohi ja totesin niiden olevan käyttökunnossa. Metsässäkään ei ole enää lunta eli päästään maastoon urakoimaan oikein kunnolla.

Tänään oli ensimmäiset ulkotreenit tokossa ja se oli huisaa, ihana kevät! Rai oli päivän päätähtenä, teki ensin luoksepäästävyyksiä urakalla ja sen jälkeen ruutua eli treenisuunnitelma pitää. Loppuun vielä luoksepäästävyyksiä. Onni teki paikallaolot muiden kaverina, Eino pääsi vain lenkille.

Hakuilemassa ollaan käyty nyt joka viikko ja kohti koetta mennään. Lisäksi ollaan säännöllisesti käyty agissa ja tokoilemassa. Ja tästä blogistahan sen huomaa. Talvella on aikaa istua sisällä jaarittelemassa ja pohtimassa ja suoltaa ajatuksia ja lupauksia blogiin, keväällä ei aika siihen riitä kun se kaikki menee koirien kanssa :)

Raivis on kasvanut isoksi tytöksi. Hän aloitti virallisen kisauransa sunnuntaina eikä ollenkaan huonosti. Kaksi nollaa heti kättelyssä ja yhtä uupuu kakkosiin. Kolmas rata päättyi hyllyyn mutta hieno se oli silti. Pienestä ohjausvirheestä kiinni eli ei olisi sekään nolla ollut mahdottomuus. Tosin hiukan kritisoin rataa, ei se mikään ykkösluokan rata ollut vaikka Raivis siitä selviytyikin. Tulikohan yhtään nollaa koko radalta? Uteliaat käykää kurkkaamassa video ;)

Ensi viikolla saadaan jännittää Onnia, nyt kaikki peukut pystyyn ettei mitään vakavaa löydy ja herra saa jatkaa aktiivista harrastuselämää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti