lauantai 11. helmikuuta 2012

Tehokas viikko

Tiistaina ei treenattu koska pakkasta oli aika reippaasti ja halli käytössä. Oltiin kuitenkin kunnon lenkillä Päivin, Astan ja Entin kanssa. Lopuksi Rai pääsi vielä leikkimään Entin kanssa ihan kaksin eli päästettiin lapset aukealle juoksemaan. Rai sai uuden ystävän, kerrankin joku joka juoksee sen kanssa ja on ihan samalla aaltopituudella!

Keskiviikkona oli treffit Marian kanssa hallilla. Kaikilla oli kontakti- ja keppitreeniä. Onni teki puomia pääasiassa, Marialta ihan hyviä vinkkejä joista osaa ollaan jo tehtykin käytännössä. Onnin kanssa vaan on se että kun ikää on, on vaikea muuttaa jo selkärangassa olevia asioita. Toki aina voi parantaa ja kyllä se treeni on tulostakin tuottanut.

Eino teki keppejä ja puomia. Keppeinä vinokepit, päästiin taas aika ylös. Loppuvaiheessa, kun kepit oli jo melkein pystyssä loppupäästä, loikki pari kertaa välistä. Laskettiin hiukan ja taas ylemmäs ja meni hienosti loppuun. Ens kerralla pitää muistaa ohjurit ja ehkä ennemmin tehdä kujilla millä ollaan alusta saakka tehty. Puomia tehtiin taas niin että Maria oli laittamassa nameja alustalle. Hienosti menee kiipeekiipee käskyllä lujaa ja pysähtyy kontaktille. Muutaman kerran koko puomi, eikä edes yrittänyt hypätä alas vaikka nousu olikin jännä juttu :)

Havio teki vähän keinua, joka oli yhtä super kuin ma! Hiukan myös keppejä eri kulmista ja hyppyjen plus putkien kautta. Pätevä pieni. Illalla olis ollut vielä viikkotreenit mutta jätettiin ne väliin. Sen verran pakkasta etten viitsinyt Ainan kanssa hallille illalla lähteä.

Torstaina oli taas vuorossa treenit. Tällä kertaa tehtiin Einon kanssa rataa, samaa jonka Maria teki Tiuhtilla. Saatiin kehuja, vaikka tuli sieltä kyllä ohjaajalle noottiakin. Eino oli pätevä, myös Marian mielestä. Myös Onni sai tehdä hyppyjä ja radanpätkien kautta puomia ja keppikulmia. Havio ei osallistunut treeniin koska meni illalla Santun kanssa omiin rientoihin.

Lenkillä käytiin junioreiden kanssa, tällä kertaa Halisissa pelloilla ja mukana Entti ja tietysti Päivi. Tultiin siihen lopputulokseen että jatkossa lenkkeillään kokoonpanoilla Asta, Hopi, Onni ja Eino tai Rai ja Entti niin kaikilla on kivaa ;) Rai ja Entti kun keskittyivät enemmän Einon kiusaamiseen kuin yhdessä juoksemiseen..

Perjantaina vain Rai pääsi liikenteeseen, vuorossa epikset ATT:llä. Rai oli ollut hyvä molemmilla radoilla. Mölliradan voitti ylivoimaisesti, kisaavien radan voitto kaatui viimeisen esteen ohitukseen pallolle ;) Mutta pätevä ja taitava oli olut jälleen kerran!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti