perjantai 17. kesäkuuta 2011

Reipas viikko

Tällä viikolla ollaan ehditty vaikka mitä!
Onnilla ma hakuilut, 5 ukkoa joista 1 ja 3 etsintä ilmasuja ja 2,4,5 haamu plus ilmasu. Tosin siellä metsässä se ei mennytkään niin kun maalimiehet sekoili eli loppujen lopuksi etsi ekan ja vikan, muut haamuja mutta hyvin silti. Kolmen ekan ilmasun jälkeen oli ollut nelospiilolla sitä mieltä että on ilmassut hyvin jo tarpeeksi. Ilmaisi kyllä, mutta oli ollut piilolla jonkin aikaa ja seissyt lopulta rulla suussakin ja katsellut tiinaa..Onnin kohdalla vaan nyt mietin että kumpi on sille parempi, opettaa se siihen että ukkoja on kolme koska kokeessakaan niitä ei ole enempää vai opettaa sille että se ilmasee korrektisti vaikka maailman tappiin. Se kun on sellanen että toistot ei sille oikein sovi..jos on tehnyt jonkun asian hyvin ja tehdään uudestaan, ei enää teekään samalla tavalla vaan tarjoaa jotain muuta olettaen että teki viimeksi jtn väärin kun uusitaan. Mielenkiinto ja kestävyys sillä ei myöskään ole parasta luokkaa ja nyt kun sen motivaatio on ollut huippu jo pitkän aikaa, pitää treenit miettiä tosi tarkkaan ettei ainakaan tapeta sitä :)

Tiistaina oli Santun aksat, lähdettiin hallille mukaan ja Onni pääsi lopuksi tekemään samaa rataa kuin ryhmäläiset. Tokoiltiin myös hiukan, lähinnä vaan seuruuta.

Ke käytiin Haunisissa ampumassa, Onnille vaan seuruuta, seuruuta ja ampumista ja lisää seuruuta.

To oli vepet mutta koska Onni menee niin herkästi jumiin ja vkonloppuna SM kisat, kunnioitettiin Santun toivetta ja pidettiin O pois vedestä. Onni pääsi toki rantaan ja Ei-Non kanssa kahlaamaan mutta Hani sai tuurata treenit ja vepeillä. Vepestä suoraan hallille aksaan, vuorossa onnin omat treenit ja SM KISOJEN KENRAALIT jotka sujui hyvin. Hanille kontakteja. Päivällä käytiin myös Haunisissa tottistelemassa. Onni teki seuruuta uudella menetelmällä ja positiivisin fiiliksin jatkamme näillä :)

Tänään ei taideta tehdä muuta kuin pakata ja ajella kohti Hämeenlinnaa, ehkä illalla jäljelle jos ollaan oikein reippaita :)

PENTULA

Rahio on päässyt tällä viikolla
MA hakutreeneihin tapaamaan ihmisiä
TI aksaan, joka meni hyvin, tokoilemaan joka meni myös hyvin
KE Haunisiin ammuttavaksi (tällä kertaa leikittiin) ja hiukan tottistelemaan
TO aksaan ja tokoilemaan

Ei-No on päässyt tällä vkolla
MA hakutreeneihin leikkimään
TI hallille leikkimään ja privaattikävelylle ja tekemään muutaman putken :)Ja leikkimään 7vkoisten bc pentujen kanssa.
KE Haunisiin leikkimään, syömään päiväruoan ja ammuttavaksi
TO Haunisiin leikkimään, syömään pväruoan ja ammuttavaksi. Illalla veperantaan uimaan (kävi itse kaksi kertaa pienen pyrähdyksen) ja hallille leikkimään, tekemään putkea, siivekkeiden kiertoa ja leikkimään lisää.
Lisäksi Ei-No on tavannut paljon kivoja koiria, aloittanut pentuakatemian (katsekontakti ja luoksetulo), opetellut kävelemään remmissä ja hurmannut kaikki <3kuva Katja Sulkala

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti