tiistai 12. lokakuuta 2010

Tokoinspiraatio

Lauantaina oltiin pitkästä aikaa kuuntelemassa Christaa ja on se vaan hyvä. Onni ei kurssille päässyt mutta tietoa imettiin sitäkin enemmän. Myös tulevaa pentua silmällä pitäen. Miten ne perus jutut voikin unohtua niin nopeasti?
Harmillista että samaan aikaan olisi ollut toinenkin mielenkiintoinen koulutus mutta siitä on tyytyminen vain kopiotuihin muistiinpanoihin.

Koulutuksen jälkeen onni pääsi tekemään tokoa pitkästä aikaa. Ihan perus juttuja, katoin vaan mitä vielä muistaa ja pakko oli tietty kokeilla kurssin anteja kaukoihin -> pelittää!!! Eli meidän 9,5 kaukot on pienellä viilauksella täys 10 ;) Loppuun piti ihan vaan äkkiä tehdä tunnari..ja siitä ei sitte tullutkaan mitään. Ekalla toi väärän, tokalla toi väärän ja sitte paineistin sen verran että lopulta vaan kanto kapuloita yksitellen eteen. Ja homma seis. Mattopohja on vaikee, joo mutta ikinä ei oo ollu tollanen :( Pihalle siis ja siellä yski tunnari, joka onnistu onnimaisesti, täys kymppi.

Tänään käytiin kentällä, molemmat koirat oli ihan huippuja. Onnille heti ekana tunari, ongelmitta. Seuruuta, idaria, ruutua, perusasentoja ja eteentuloja ja toinen tunari, taas ongelmitta ja loppuun vielä luoksetulon stoppeja.

Projekti Hanista tokokoira jatkuu. Tänään tehtiin tunnaria enkä olis ikinä uskonu että päästään siihen pisteeseen että tuo oman joka on piilotettu niinkin lähelle näkyvää läjää kuin ihan viereen ja läjän taakse. Se osaa siis käyttää nenää!!! Ehkä me ensi kesänä päästään jo kokeeseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti