torstai 14. lokakuuta 2010

Lisää tokoa!

Pelottavan paljon tokoa yhteen viikkoon eikä loppua näy ;) Kaiken lisäksi katsoin Onnille kaksi koetta loppuvuoteen, vieraisiin halleihin toim huom ja ensi keväälle vielä yhden. Katsotaan sitten koska päästään jatkamaan maailman vallotusta mutta on ainakin pidetty kisavirettä yllä :)

Eilen oltiin Marin kanssa tokottamassa, pikku flunssasta huolimatta. Onnille liikkuria hyväksi käyttäen ohjattua molemmista suunnista (maanista merkintuijotusta..), hiukan luoksetulon stoppeja (en saanut reagoimaan lo käskyihin), tunnari kisamaisesti (täydellinen <3 ) ja loppuun vielä kaukoja. Takapalkka oli sen verran suuri että ekalla kierroksella liikkui, ei eteen eikä taakse vaan sivuttain :) Tokalla kerralla rauhottu ja teki jokseenkin täydelliset vaihdot. Mä niiiiiiiiin tykkään mun Onnista!

Projekti Hanista tokokoira jatkuu. Ja se on kyllä oikeastaan aika hyvä. Omaa piiloteltiin kuten eilen, nyt jo ihan kasaan kiinni ja niin se vanhus vaan hakee nenällä ei silmillä. Loppuun yritin vielä huijata mutta ei se mennyt lankaan, hassu pieni koiravanhus. Hanin voi-koe on kesäkuussa, jos kaikki sujuu hyvin. Hänestä voi siis vielä tulla maailman vanhin belgi joka on saavuttanut TVA arvon :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti