maanantai 11. maaliskuuta 2013

Kolmoset korkattu!

Viikko sitten aloitettiin kolmosten kisat omassa hallissa. Kolme rataa, oliskohan ollu Andersin käsialaa kaikki. Kivoja ratoja ja meille sopivia, selvittiin jokaisesta ja saatiin rutkasti hyvää kokemusta vaikkei tuloksia tullutkaan.
Ekalta radalta tais tippua kaksi rimaa, toinen mun töppäys, toinen vaan tuli, en tiedä miksi. Ehkä kova vauhti ja päällejuoksu. Toiselta radalta saatiin hyl, heti tokalta esteeltä mutta jatkettiin siitä sujuvasti virheittä maaliin, tästä jäi hyvä mieli. Kolmas rata oli hyppäri, yhdessä kohdassa unohdin valssata ja siitä kielto, sitten meni jotenkin pasmat sekaisin eikä saatu sujuvuutta enää takaisin. Tais tulla yhdestä esteestä ohi, tiputti jonku riman ja sitten vaan käveltiin pois, oma hosuminen harmitti, koira teki parhaansa.

Viime viikko treenattiin ahkerasti. Eniten kontakteja, ne kun on hidastunut ihan kamaliksi. Tehtiin me muutakin, en vaan yhtään muista mitä. Raisa treenasi vain Santun kanssa ja hyvin meni, työkalut taisi olla oikeat kut klikki saatiin niin helposti avattua (:

Viikonlopuksi Rai lähti topteamin leirille. Oli valloittanut hotellissa venäläiset turistit ja treeneissä Jennyn. Turnauskunto ei ollut kohillaan, rankka viikonloppu ja vaativat treenit väsytti pienen koiran mutta se jaksoi silti joka päivä tehdä hienosti ja täysillä ja huilin jälkeen oli taas innoissaan hallissa. Nyt saa ehkä jo olettaa että ongelma on selätetty, kun mitään merkkejä ei näkynyt siitä huolimatta että treenit oli rankkoja ja töitä sai ja piti tehdä tosissaan. Hyvä Raisa!

Einolla oli sunnuntaina kolme rataa TSAUlla. Pakkanen oli aamulla isoissa lukemissa mutta aurinko paistoi ja lämmitti auton melkein liiankin kuumaksi. Kylmä ei tullut kun pysyteltiin koko ajan liikkeessä ja hallissa oltiin vain suorituksen ajan. Ekalta radalta napsahti nolla, meidän eka nolla kolmosissa ikinä. Rata oli kiva, Ritvan käsialaa, sellainen sopivan jouheva ja looginen. Keinulta olisi voinut antaa kiellon koska pysähtyi mutta ei antanut. Ajalla ei juhlittu, kontaktit oli hitaan mutta se oli nolla. Toinen rata oli Johannan, kiva sekin. Yksi rima tuli alas ja ennen puomia unohdin vaihtaa puolta, tyhmästä valssista puomin jälkeen tuli kökkö ja kontaktit oli taas hitaat. Vimpalla radalla loppui Einolta usko. Tyhmänä jätin kahden riman taakse ja kun kutsuin en liikkunut mihinkään. Tuli ekan hypyn, jonka jälkeen hidasti ja kiersi toisen hypyn. Itselle jäi sellainen olo ettei vissiin ollut ihan varma saiko tulla ja kun en edes liikkunut tai puhunut mitään, päätti kilttinä poikana tulla vain äitin luokse (: Tehtiin sitten rata ihan treenin kannalta ja se sujui hyvin, vaikeatkin kohdat. Kontaktit edelleen ihan kamalat.

Illalla käytiin vielä hallilla kontakti treenissä. Tiina oli kiltti ja kertoi pari hyvää vinkkiä, niitä sitten toteutettiin ja tulokset oli loistavia! Tuli ihan mielettömän hyvä mieli! Ei pelkästään siksi että Eino meni annetuilla ohjeilla ihan superisti vaan myös siksi että joku viitsii ja tahtoo vilpittömästi auttaa. Kiitos kivat koirat ja treenikaveri(t), kukapa nyt haluaisikaan treenata jos treeneistä jäisi paha mieli ja treenikaverit olisi ilkeitä ;)

Tänään käytiin pikaisesti hallilla. Rai ja Eino sai molemmat hiukan tokoilla. Eino teki takaakiertoja ja Raisa kontakteja lisäksi. Eino teki myös putki hyppy putki yhdistelmää niin että siivekkeet olivat putken kanssa samassa linjassa ja joutui siis putken jälkeen kokoamaan itsensä vinoon hyppyyn ja sukeltamaan taas putkeen. Tälle on varmasti joku hieno sana, en vaan niistä mitään tiedä (:

Seuraavaksi vuorossa fyssari ja vesimatto, koko porukalla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti