maanantai 21. helmikuuta 2011

Pätevät

Ollaan me treenattu :) Sisällä ja hallilla ja kovilla pakkasilla lämpösessä hallissa. Tajusin muuten vasta nyt että meidän iskällä ja äitilläkin on lämmin autotalli, sen verran kaponen käytävä ettei saa täysmittasta evl ruutua mutta kaikki muut liikkeet pystyy tekemään. Vastahan ne on tuolla neljä vuotta asunut mutta jatkossa kyllä käydään siellä.

Eilen oltiin hallilla Annen kanssa ja Hani pääsi mukaan. Lupasin sen joukkuekoiraksi piirimestaruuksiin eli ei korkata sitä voittajaa ennen syksyä vaan keskitytään nyt avo liikkeisiin. Anne käskytti avoimen läpi ja puolen vuoden treenitauon jälkeen se meni enempi kuin kivasti, vanha rouva muisti kaikki jutut ja ilmoitin sen sitten kokeeseen :) Hanni on sellanen terapiakoira, sen kanssa on niin kiva puuhastella kun ei ole mitään tavotteita ja toinen on niin liikuttavan ihana <3

Onni on tehnyt nyt pääasiassa seuraamista joka aika ajoin näyttää hyvältä noin 2-4 askelta :D Lisäksi ollaan nyt tehty tunteella kaukoja, kun ne tuossa jokin aika sitten ei sujunutkaan. Nyt näyttää hyvältä taas! Uusi ongelma on tunnari, jossa mielentila ei ole kohdillaan. Ei ongelmaa kun on oikeassa tilassa mutta nyt niitä vääriä tiloja on esiintynyt turhan usein..tämä työnalle siis! Muuten ollaan tehty vaan tokoa, ei pk juttuja ollenkaan vaikka kohta pitää varmaan alkaa tehdä myös niitä.

Ja sitten se Raivis joka on erittäin pätevä. Joskus jopa niin pätevä että kompastuu omaan nokkeluuteensa. Rai on eka koira joka yksinkertaisesti sekoaa kun sitä kehuu, tekee aina ihan täysillä mutta ottaa myös helposti nokkiinsa :) Raikku tekee nyt kotona sivulletuloja ja eteentuloa ja istumista ja maahanmenoa liikkeestä, noutoja vauhdista jne. mitä nyt olkkarissa mahtuu tekemään. Hallilla ja kentällä ollaan tehty luoksetuloja, ruutua, merkin kiertoa, hyppyä, hyppynoutoa ja luoksetulon ja noudon odottamisia. Mukana edelleen joka paikassa ja pöhinä on kyllä selvästi vähentynyt. Agia tekee joka viikko. Perjantaina ajellaan kasvattitädille näyttämään tämän hetken taso, sille toiselle kasvattitädille siis :)

Talvi ollaan oltu kisatauolla mutta nyt on kalenterissa taas muutamat agimittelöt. Tokokalenteria en ole jaksanut edes katsoa ja pk lehti on vielä jossain matkalla..

ONNITTELUT VIELÄ TREENIKAVEREILLE, JAANALLE JA DOOMILLE EKASTA EVL YKKÖSTULOKSESTA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti