perjantai 4. helmikuuta 2011

Kaikenlaista

Me ollaan blogin hiljaisuudesta treenattu viime aikoina ihan urakalla :) Ollaan oltu jopa niin aktiivisia että ollaan vuokrattu lämmintä hallitilaa muutaman kerran. Meikkis hoitaa meillä tokoilut ja lenkkeilyt, Santtu sitten tuon agipuolen nykyään kokonaan.

Koirat on päässy aksaamaan noin 2-3krt vkossa. Onni pääsi Jampan ryhmään kun Heidi muutti ruotsiin ja kisatauko on tuottanut tulosta. Onni alkaa kuulemma näyttää agikoiralta muidenkin kuin mun mielestä ja se on paljon. Rai tekee omia pentujuttuja, pitäis ottaa kamera hallille joku päivä ja hiukan kuvailla niitä jo muutaman esteen ratoja. Hän osaa jo vaikka mitä ja ennen kaikkea osaa odottaa lähdössä :) Hannikala pääsee tekemään mummojuttuja muiden mukana, pääsääntösesti vain lenkkeilee ja lomailee mutta pikkuhiljaa on alkanut myös valmistautuminen muorin luultavasti viimeiseen kisakauteen. SM-kisat, karsinnat ja belgiMM (yksilö ja joukkue) on tavote,näihin kaikkiin paikka varmistettu.

Tokossa Onni tekee nyt seuraamista urakalla. Parikolme kertaa viikossa ollaan käyty haunisissa lenkillä ja tehty tottista sen jälkeen, Onni keskittynyt siis vain seuraamiseen ja sivulletuloihin. Hallilla ollaan tehty oikeita tokojuttuja, tavotteena kuitenkin vielä muutama evl koe tänävuonna.
Raikulla on omat settinsä. Vauhtia ja hauskanpitoa on teema vaikka kasvattitäti hiukan varottelikin siitä vauhdista viimeksi ;) Raikku tekee nyt noutoja, viimeksi kokeiltiin jo pysymistä ja katsekontaktia ennen hakua, luoksetuloja (tässäkin kokeiltiin jättöä, toimii) ja ruutua, jossa on nykyään lelu valmiina. Hallilla ollaan tehty myös hyppyä (tokoesteen rungon läpi juoksemista siis:)) ja kotona sivulletuloja, pitotreeniä ja kaukoja.

Tässä välissä ehti olla pentutreffitkin, niistä Maaritin ottamia kuvia myöhemmin kera kertomusten. Nyt hallille tokoilemaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti