lauantai 15. tammikuuta 2011

Lisää pauketta

Keskiviikkona treenattiin taas Säreen kanssa, tällä kertaa Haunisissa koska oli vielä valosaa ja kenttä oli lanattu.

Raikku teki kaksi pätkää. Ekassa otettiin taas leikkiä kahdella lelulla, noutoja puisella, luoksetuloja jalkojen välistä ja loppuun hiukan sivulletuloja ja istumassa pysymistä (odottamista, enempi niinko agilityjuttu). Nää meni kaikki hyvin. Nyt pitää vaan miettiä miten tästä eteenpäin. Toistaseksi ollaan menty kivakiva periaatteella ja loistavalla fiiliksellä, luulen että tätä jatketaan eikä aleta viilaamaan pilkkua ennen kuin on pakko :) Tehdään tokoa nyt vaan asenteella KIVAA ja katsotan miten pitkälle päästään. RAI on sen verran miellyttämishaluinen, pehmeä ja kuitenkin täynnä virtaa ja vauhtia ettei siltä kauheasti edes tarvitse vaatia. Hän on aina valmis.
Tokassa pätkässä Rai sai ensin leikkiä hiukan Säteen kanssa, halusin vain nähdä miten sujuu. Ei ongelmia, välillä kävi tuomassa lelua mulle mutta kun ei saanut huomiota palasi Säteen luokse jatkamaan. Sen jälkeen ammuttiin pari laukausta, taas ruokakupin kanssa. Edes korva ei kääntynyt äänen suuntaan (ahne possu) eli hyvähyvä. Loppuun vielä leikkiä.

Onni teki vain yhden pätkän. Seuraamista taas ja aika samalla kaavalla kuin viimeksi. Onnin kanssa pitäis nyt miettiä mitä sen kanssa halutaan kaudella 2011 tehdä ja suunnitella treenit hiukan sen mukaan. Tokossa jatketaan pikkujuttujen hiomista mutta pktottis on niin retuperällä ettei siitä taideta ihan kivakiva fiiliksellä selvitä..

Loppuun käytiin vielä koko lauma miinus Amalia ja Rai kävelemässä Haunisten altaan ympäri. Amalia ja Rai pääsivät sitten lohdutukseksi leikkimään eli Raikku kiusaamaan vanhaa bassettia :)

Pöhinät meillä jatkuu edelleen mutta ollaan niissäkin edistytty nyt kun väkeä lappaa meillä ku pipoa (mistäköhän sekin sanonta tulee..). Kotona alkaa olla jo suht rento vieraiden kanssa mutta kun ollaan jossain muualla on edelleen pöljä. Mutta sehän tarkottaa vain sitä että jatketaan vierailuja!Kotona on hyvä harjoitella vaikka kontakteja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti