sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Hakutreenit

Nyt heittäydyn oikein villiksi ja kirjoitan heti viimeisistä hakutreeneistä.
Tai aloitan sittenkin jo lauantain hakutreeneistä, koska tällä viikolla ollaan treenattu kaksi(!) kertaa!

Lauantain treeneissä pääosaa näytteli Tepi. Silirimpsis lähti jo perjantaina äitinsä matkaan Hämeenlinnaan ja A luokan agilitytreeneihin Vantaalle eli vaihtoehdoiksi jäi a) nivelrikkoinen Onni b) hakuun sopimaton Tessu tai c) perua treenit mutta sitten ei olisi saaneet muutkaan treenejä aikaiseksi. Valitsin b:n koska se oli kivutoin vaihtoehto.
Tessu sai suorittaa risteilyä ja suoriutui oikeinkin mallikelpoisesti.  Silleen harmi että aikaa on rajallisesti eikä meidän hakutreeneissä pääse tekemään kuin yhdellä koiralla per mm ja näin ollen maailma ei ehkä koskaan saa tietää Tessu the hakukoirasta. Mutta pääseepähän aina sillon mukaan kun Muikku on muualla.

Sunnuntain treeneissä sitten ihan normi kokoonpanolla, mitä nyt takaluukussa istuivat kaikki neljä.
Sokka on kyllä ihan uskomaton. Se on niin pieni ja kevyt ja iloinen ja hauska ettei ikinä uskoisi millä asenteella ja vauhdilla se töitä tekee. Tänään tehtiin risteilyä, vähän niinkun back to the basics enkä oikeastaan tiedä miksi. Eipä kai siitä haittaakaan ole, nyt vaan ollaan jo useampi treeni tehty valmiille mm:lle ja palattiin risteilyyn. Ekan ukon näki kävelevän metsään mutta siitä eteenpäin vaan maalimieheltä toiselle risteilemällä. Yhtä ylitystä lukuunottamatta aikalailla nappi suoritus ja se yksi ylitys oli ihan ohjaajan piikkiin vinoon heitetty koira eikä edes heitetty vaan roiskastu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti