lauantai 24. joulukuuta 2011

Miten tässä näin kävi..

Me ollaan nimittäin treenattu vain aksaa ja näyttelykäytöstä :)

Kaikki taitaa johtua siitä että keli on mikä on eikä ulkona huvita tehdä mitään. Halli taas on täynnä esteitä ja jotta voisi tokoilla pitäisi ne kaikki siirtää pois, hankalaa. Kolmas äärimmäisen vaikuttava tekijä on se että jos omasta perheestä löytyy joku joka tekee radan valmiiksi ja vielä koutsaa siihen päälle PLUS vahtii Ainaa samalla, ei tarvitse kahta kertaa pyytää mukaan treeneihin :)

Santtu on siis viime aikoina rakentanut rataa itselleen ja Raille ja ollaan menty se samalla Onnin kanssa. Ollaan myös päästy kuokkimaan Santun ti ryhmän treeneihin kun paikalla on ollut vähempi porukkaa. Ja vaikka itse sanonkin, me ollaan menty Onnin kanssa tosi hyvin ja virheettä. Voisi jopa harkita lisenssiä ensi vuodelle..

Eino on päässyt tekemään kaikkia muita juttuja paitsi hyppyjä koska päätin olla nostamatta rimoja (kts. alempi teksti) mutten halua sen oppivan hyppäämään laakana. Eikkis on siis tehnyt keppejä (kujat plus ohjurit) ja ollaan saatu jo hiukan treeniä niin että hakee eri kulmista. Työnalla myös kontaktit ja viimeksi tehtiin pituutta ja pussia ja putkia pimeistä kulmista. Siinä sivussa ollaan hiukan tokoiltu ihan perusjuttuja ja harkattu tulevaa Turun näyttelyä varten vaikka olen kyllä edelleen sitä mieltä että lahjattomat treenaa. Eino kun osaa seistä paikoillaan ihan nätisti ilman reeniäkin, juoksemisesta puhumattakaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti