torstai 10. marraskuuta 2011

Onni loisti jälleen

Viime lauantaina kokeiltiin Juha Kurtin valvovan silmän alla. Koe oli mun mittapuun mukaan iso, 18 rvl koirakkoa eikä Kurttikaan millään löysällä tuulella. Punaista korttia nähtiin kehässä ja arvostelu oli tiukkaa mutta perusteltua.

Liikkeet tehtiin sotketussa järjestyksessä, näitä me ollaan treenattu kuolettavan vähän. Homma alkoi paikallaoloilla, Onnille näistä ansaitusti molemmista 10.

Yksilöliikkeistä tehtiin ensin Seuraaminen, luoksetulo, ruutu ja tunnari. Seuraaminen oli tosi hyvää, oikeasti. Siitä 9. ja oikein tyytyväinen vireeseen jälleen kerran. Luoksetulossa valui stopin mutta malttoi tulla eteen, tästä 9. Ruutu oli hyvä, pyörähti ruudussa kerran ja haki oikean paikan, pisteet 9. Vähän jännitti miten käy tunnarin näiden vauhtiliikkeiden jälkeen ja ekassa osiossa mutta Onni piti linjansa, upea tunnari ja pisteet 10. kera kehujen :)

Tokassa pätkässä tehtiin idari, ohjattu, metalli ja kaukot. Aloitin heti itse töppäämällä taas idarin kun vaan pokkana kävelin koiran ohi kutsumatta sitä mukaan..Onni teki kuitenkin hyvää työtä ja pelasti meille pisteitä 9,5. Ohjattu oli hyvä, siitä ansaittu 10. Metallissa sikaili ja hyppäsi sivulle lo käskystä, tästä siis vain 8,5. Loppuun kaukot ja näissä ei ollut yhtään mukana. Onnin vahva liike mutta oli ihan pihalla eikä kai oikein tajunnut mitä ollaan tekemässä. Seiso-istu tumpsahti eteenpäin ja olin jo ihan varma että nollille meni, sen verran pahasti näytti eteenpäin liikkuvan. Tässä kohti tajus mitä tehdään ja loppu mallikkaasti. Eikä sitten vissiin tullut niin pahasti eteenpäin kun luulin koska pisteet kuitenkin 7,5.

Lopputulos 293 ja KP, sijoitus 3. Vähän jännittää jatkaa tokoilua kun on nyt tehnyt tasaista ykköstulosta joka kokeesta vuodesta 2009 lähtien suomessa..millään ei haluttaisi katkaista tätä ykkösputkea mutta kisavietti taitaa viedä voiton, uutta matoa siis koukkuun :) Sitä ennen kuitenkin hyvillä mielin talvitauolle ja focus agiin ja hakuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti