perjantai 15. tammikuuta 2016

Vuosi 2016 polkaistu käyntiin!

Ilokseni voin todeta että Funway koirat ja team Rairai jatkavat myös vuonna 2016 yhteistyötä Happy Dog -ruoan ja Petvet eläinlääkäriaseman kanssa!

Happy Dog on sopinut kaikille omille koirille loistavasti ja myös palaute asiakkailta on ollut positiivista. Tällä hetkellä omista koirista Onni syö senioria ja muut eli aktiiviset liikkujat sporttia. Happy Dog on Saksan 2. syötetyin koiranruoka, enkä ihmettele miksi. Ja pakko kyllä sanoa että myös palvelu kaukokiidon kanssa on ollut ongelmatonta.

Petvetin palveluista käytetyimmät ovat olleet laser-hoito ja osteopatia, onneksi ja kopkop, toivottavasti muita kun ns. hyvinvoinnin ylläpitopalveluita ei edes tarvittaisi.
Molempia palveluita, sekä laseria että Petvetissä vastaanottoa pitävän Mari Vidgrenin EDO palveluita voin lämmöllä suositella. Varaukset suoraan Petvetistä.

Vuoden 2016 aloitimme yhteistyössä paikallisen yrityksen Vetreen koiran kanssa. Vetree koira tarjoaa mm. vastavirta allas polskintaa koirille, muiden hyvinvointi palveluiden lisäksi. Toisena uutena yhteistyökumppanina aloitti kanssamme Nutrolin. Ensimmäinen paketti sport-öljyä on jo noudettu postista, kiitos!

Kiitos luottamuksesta vanhat ja uudet yhteistyökumppanit! Kyllä tämän palvelupaketin kanssa kelpaa kirmailla :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti