lauantai 20. marraskuuta 2010

Loppuviikko

Me ollaan oltu taas tosi reippaita! Huomaa heti kun on kaksi tekemässä, koirat saa kunnolla kaikki laatuaikaa.

Keskiviikkona koko porukka pääsi hallille päivällä. Raivotar treffasi veljensä, leikki ja teki putkea ja keinua. Onni ja Hani pääsivät myös, teemana kontaktit kaikilla. Itse en mukana ollut mutta hyvin oli mennyt. Illalla piti olla vielä Onnin viikkotreenit mutta koska ATTllä oli epikset, pidettiinkin treenit siellä. Kaikki kolme taas mukana, Onnille hyvä rata, Hanni oli lähinnä kai harjotellut kontakteja ja sikaillut ja Rai oli päässyt katsomaan isojen koirien agia. Ollut reipas ja viihtynyt eri syleissä, melkein nukahtanut Gillan syliin eli ei ainakaan ressaa :)

Perjantaina oli laatuaikaa kaikkien kanssa hallilla. Onnilla pihalla tokoa, muutama täsmäjuttu ja ne meni ihan nappiin. On se vaan ihan ykkönen, pieni mies ja suuret tunteet <3 Rai pääsi tekemään taas putkea ja pentupuomia ja jotain siivekkeiden kiertoa. Leikkiä ja luoksetuloa ja lopuksi vielä Onnin kanssa metsään. Onnille kunnon aksatreeni, Hannille kontakteja.

Lauantaina hakutreenit. Onni jatkoi samalla teemalla, hyvät suorat pistot taas jee! Rai pääsi leikkimään Teema-veljen kanssa ja sosialistumaan. Ajeltiin vielä hallin kautta katsomaan kisoja, reipas pentu oli nyt enemmän maassa kuin sylissä, ei ragoi haukkuun ja on reippaan utelias. Pari uutta tuttavuutta, kelmie pentu ja Pongo aussie kruunasivat päivän.

Railla menee muutenkin hyvin. Hienosti raapii ovea kun tahtoo ulos. Sisällä väistää Hania ja touhuaa Onnin kanssa. Yöt sujuu omalla osastolla hyvin ja hiljaa, ilman pissoja. Ruoka maistuu ja edelleen hakee hyvin kontaktia,leikkii ja osaa jo nimensä, jota myös tottelee. Pätevä lapsi.

Huomenna koko porukka taas hallille, Onnilla ja Hannilla kisat ja Raisa Reipas pääsee mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti